Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Palliatieve zorg

Zorg in de laatste levensfase. Voor lichamelijke en emotionele ondersteuning. Terminale cliënten kiezen er steeds vaker voor om thuis te sterven. Dit is vaak prettig voor cliënt en naasten omdat de laatste levensfase dan wordt afgesloten in een vertrouwde, persoonlijke en warme omgeving. Zorggroep Spaarnestad biedt palliatieve verzorging in deze laatste levensfase. Wij ondersteunen en verzorgen cliënt en naasten om de kwaliteit van leven nog zo hoog mogelijk te houden.

Palliatieve verzorging in laatste levensfase voor lichamelijke en emotionele ondersteuning
Terminale thuiszorg kan lasten ontnemen van de mantelzorg en de klachten van de cliënt verlichten of dragelijker maken. Hiervoor is veel deskundige aandacht voor de lichamelijke klachten en behoeftes van de cliënt. Bovendien omvat de palliatieve verzorging in de laatste levensfase ook veel ruimte voor psychische, sociale of spirituele vragen die de cliënt en naasten kunnen bezighouden.

Persoonlijke en professionele palliatieve verzorging in de laatste levensfase
Zorggroep Spaarnestad is een gekwalificeerde hulpverleningsorganisatie en biedt palliatieve verzorging in de laatste levensfase aan (verpleeg-)huis in Haarlem en omstreken. Juist in deze fase is het belangrijk dat cliënt en naasten zich vertrouwd voelen met onze hulp. Zorggroep Spaarnestad garandeert daarom altijd: persoonlijke, acute hulp met een vaste hulpverlener, dag- en nachtverzorging, strenge hygiëne, zonder wachtlijsten.

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Velsen, Zandvoort
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorggroep Spaarnestad

  De overheid heeft besloten dat mensen ondanks hun beperking langer thuis mogen blijven wonen. Zorggroep Spaarnestad is zich bewust dat er situaties zijn dat u of uw familie niet zonder zorg kan. 

  Wij willen het verschil maken…

  Ons doel is om U die zorg te geven die ervoor zorgt dat u thuis kunt blijven wonen.
  Dat u zich veilig voelt in de omgeving waar u verblijft en u kunt zeggen “ik heb de regie over mijn eigen leven”.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.