|  | 

Palliatieve zorg

Dit is gespecialiseerde zorg in de laatste fase van iemands leven. Het is de tijd, soms kort, soms wat langer, tussen het slechte nieuws van de arts en het levenseinde. Palliatieve zorg wordt geboden wanneer er medisch gezien geen genezing meer verwacht wordt.

Voor cliënten die ervoor kiezen thuis te sterven kan palliatieve zorg helpen om de kwaliteit van leven in deze periode zo goed mogelijk te maken. De wijkverpleegkundige kan helpen met zorg, met het regelen van zorg, met het beantwoorden van vragen van psychische aard en het zoeken naar mogelijke oplossingen voor praktische en lichamelijke problemen.

De wijkverpleegkundige palliatieve zorg helpt u om inzicht te krijgen in het ontstaan van bepaalde klachten en de manier waarop u met deze klachten kunt omgaan. Zij kan u helpen om de zorg te kiezen die het beste bij u en uw situatie past.

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Doesburg, Duiven, Montferland, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wehl, Westervoort, Zevenaar
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  STMG B.V.

  STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Zo zorgen we dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland.

  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.