|  | 

Palliatieve zorg

De vraag naar palliatieve zorg voor ongeneeslijk zieke mensen is de afgelopen jaren sterk toegenomen.

De bevolking vergrijst en het aantal chronisch zieken neemt toe. Om aan de wens van onze cliënten om ook in de laatste fase van het leven een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te hebben en in een vertrouwde omgeving te sterven, tegemoet te komen, geven wij palliatieve zorg een goede plaats binnen de zorgverlening van RST Zorgverleners. Palliatieve zorg kan geleverd worden gedurende een langere periode, waarbij de zorg in het einde van die fase, terminaal zorg genoemd wordt.

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Achterberg, Alblasserdam, Barneveld, Borsele, Dodewaard, Doornspijk, Dordrecht, Ede, Elspeet, Ermelo, Goes, Harskamp, Hendrik-Ido-Ambacht, Het Loo, Hoedekenskerke, Kapelle, Kesteren, Kloetinge, Kootwijkerbroek, Krabbendijke, Kruiningen, Lienden, Lunteren, Nijkerk, Nisse, Nunspeet, Oldebroek, Oosterwolde, Opheusden, Putten, Rhenen, Ridderkerk, Rijssen, 's-Gravenpolder, Staphorst, Uddel, Urk, Veenendaal, Waarde, Wekerom, Wolphaartsdijk, Yerseke, Zwijndrecht
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  RST Zorgverleners

  We zijn een thuiszorgorganisatie die kraamzorg, verpleging en verzorging, huishoudelijke hulp en dagbesteding aanbiedt. Wel professioneel, niet commercieel: als stichting hebben we geen winstoogmerk. Er werken zo’n 1000 gedreven zorgverleners bij ons. De meeste van onze cliënten wonen in de Bible belt. We onderscheiden ons graag met onze kwaliteit van zorgverlening. In elk geval herkent u ons, onze cliënten én onze zorgverleners aan onze reformatorische identiteit. 

  We kunnen u nog veel vertellen over onze organisatie. Belangrijker vinden we het om dichtbij u te zijn. Dichtbij met zorg op maat. Met betrokken zorgverleners die oog en oor voor u hebben. We vatten dat samen zoals ook onze cliënten dat doen: RST Zorgverleners, een vertrouwd idee.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.