|  | 

Palliatieve zorg

FlexiCura biedt professionele hulp in de eigen, vertrouwde, huiselijke omgeving met respect voor de thuissituatie en in nauw overleg met de cliënt. FlexiCura kan door haar flexibele werkwijze in vrijwel iedere situatie een passende oplossing bieden.

Wat is Palliatieve zorg?
Palliatieve zorg is gericht op palliatie, dat wil zeggen verzachting of verlichting.Intensieve palliatieve thuiszorg kan worden ingezet bij terminale cliënten die er in een vergevorderd stadium van hun ziekte voor kiezen om thuis te blijven. Door middel van palliatieve zorg wordt getracht een continue en totale zorg te bereiken die het lijden zoveel mogelijk beperkt en verzacht.

Wie komt er bij u thuis?
Bij deze intensieve vorm van verpleging zijn het gediplomeerde verpleegkundigen of verzorgenden die er bij de cliënt thuis voor zorgen dat de laatste fase thuis doorgebracht kan worden. Onze medewerkers beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn geschoold en zeer betrokken.

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Amstelveen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Ouder-Amstel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Zandvoort
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Dementiezorg, Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Onze zorg kan worden ingezet op basis van een Zorg In Natura indicatie, via een PGB of op particuliere basis. In het geval van een Zorg In Natura indicatie en een PGB heeft u alleen te maken met een eigen bijdrage.

  FlexiCura

  FlexiCura is een Besloten Vennootschap opgericht begin 1998. FlexiCura hanteert het besturingsmodel met één bestuurder en een Raad van Commissarissen en volgt de principes van de Zorgbrede Governance Code en de Wet Toelating Zorginstellingen. Bij FlexiCura werken ongeveer 320 vakkundige medewerkers, zowel huishoudelijk medewerkers, als verzorgenden en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.

  Samen met de medewerkers op kantoor zorgen zij ervoor dat u kwalitatief goede zorg ontvangt op het moment dat u dat wenst. FlexiCura is een organisatie met weinig overhead (lage organisatiekosten), korte lijnen en een gezonde bedrijfsvoering.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.