|  | 

Overbruggingszorg

Als u zich inschrijft voor woonruimte in een woonzorgcentrum, dan kan het zijn dat u enige tijd op de wachtlijst komt te staan. In de tussentijd kunt u gebruik maken van overbruggingszorg. Overbruggingszorg wordt geleverd door de Thuiszorg en Dagactiviteiten en Welzijn van de Zorggroep.

De Zorgverlening van de Thuiszorg kan bestaan uit: hulp bij het huishouden, persoonsalarmering, dagactiviteiten en welzijn, begeleiding, verzorging en verpleging of casemanagement dementie. De medewerkers van het servicebureau helpen u graag om de benodigde overbruggingszorg te regelen.

  Direct naar Overbruggingszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorggroep Noordwest-Veluwe

  Respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid. Onder deze kernwaarden verleent Zorggroep Noordwest-Veluwe kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Ons brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden wij zowel binnen als buiten onze woonzorgcentra, dus ook aan huis.

  Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt zorg-, woon- en welzijnsdiensten in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Onze locaties vervullen in toenemende mate een wijkontmoetingsfunctie voor activiteiten, maaltijden en informatie. Vanuit onze locaties werken kleine thuiszorgteams, zodat u thuis kunt blijven wonen zo lang dat gaat.

  In onze organisatie werken meer dan 1700 medewerkers en ruim 1000 vrijwilligers. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.