Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Omringwinkel

Een ruim assortiment van kwaliteitsartikelen en hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een aandoening. Het hele assortiment is er op gericht om kwaliteit van leven te verbeteren zowel binnen als buiten het huis. Met altijd eerlijk en deskundig advies en gratis verzending. Korting met Omringpas

  Direct naar Omringwinkel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Stede Broec, Texel
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Omring

  Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten.

  We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.