Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Nachtzorg

De medewerkers van de Ambulante Nachtzorg van Zorggroep Oude en Nieuwe Land bieden ’s nachts hulp aan mensen die dat nodig hebben. De nachtzorg wordt verzorgd door een deskundig team van verpleegkundigen en verzorgenden. U, uw familie en/of andere hulpverleners kunnen met een gerust gevoel de nacht in gaan, wetende dat de verzorgende taak wordt overgenomen door de nachtzorg.

De Ambulante Nachtzorg kan u helpen bij het toedienen van medicijnen, het verwisselen van een katheter, extra controle om te kijken of alles goed gaat of alarmopvolging. Bij de Ambulante Nachtzorg onderscheiden we drie vormen van zorg:

 • geplande zorg
 • incidenteel geplande zorg
 • ongeplande zorg bij personenalarmering
Bij geplande zorg komt een verpleegkundige of verzorgende op een afgesproken tijdstip bij u voor verzorging en/of verpleging.

U kunt van incidenteel geplande nachtzorg gebruik maken wanneer u door omstandigheden niet door uw reguliere verzorgende of verpleegkundige kunt worden geholpen. Bijvoorbeeld wanneer u te laat thuis bent en niet meer door de late dienst naar bed kunt worden geholpen.

Ongeplande zorg wordt gegeven wanneer er gebruik wordt gemaakt van de personenalarmering. Het kan hier bijvoorbeeld gaat om een valincident. Na een oproep zorgen we ervoor dat een van onze medewerkers zo snel mogelijk bij u is.

  Direct naar Nachtzorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Noordoostpolder, Steenwijkerland, Urk
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorggroep Oude en Nieuwe Land

  Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt zorg- en dienstverlening aan de inwoners van de Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland. Ons aanbod is breed en gevarieerd. De meeste aandacht gaat uit naar (complexe) ouderenzorg in de woonzorglocaties en bij u thuis, jeugd- en maatschappelijke ondersteuning en behandeling en revalidatie. We zetten ons elke dag optimaal in om waarde toe te voegen aan het leven van onze cliënten. Samen met de omgeving proberen we te doen wat u echt helpt om zo zelfstandig mogelijk en zo prettig mogelijk te leven. Ons doel is dat u zo lang mogelijk verantwoord thuis kunt blijven wonen, op de manier die bij u past. Als zelfstandig wonen niet meer gaat, kunt u terecht in onze woonzorgcentra zo dicht mogelijk in de buurt

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.