|  | 

Nacht- en 24-uurszorg

FlexiCura biedt professionele hulp in de eigen, vertrouwde, huiselijke omgeving met respect voor de thuissituatie en in nauw overleg met de cliënt. FlexiCura kan door haar flexibele werkwijze in vrijwel iedere situatie een passende oplossing bieden.

Wat is Nacht- en 24-uurszorg?
Nacht- en 24-uurszorg kan worden ingezet bij cliënten die niet meer zelfstandig of alleen thuis kunnen of willen blijven wonen. Zo kan intensieve thuiszorg een uitkomst zijn bij bijvoorbeeld terminale cliënten of cliënten met dementie en andere psychogeriatrische problemen. Verder kunnen wij u helpen in de periode dat u op een wachtlijst staat voor opname in een verpleeg- of verzorgingshuis.

Wie komt er bij u thuis?
Onze gespecialiseerde verpleegkundigen en verzorgenden zorgen ervoor dat u ’s nachts niet alleen bent. Ze blijven bij u slapen of waken.Bij de inzet van 24- verzorging en huishoudelijke taken. Onze medewerkers beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn geschoold en zeer betrokken. Met een klein team zorgen we voor de gewenste zorg op maat.

  Direct naar Nacht- en 24-uurszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Amstelveen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Ouder-Amstel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Zandvoort
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Dementiezorg, Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Onze zorg kan worden ingezet op basis van een Zorg In Natura indicatie, via een PGB of op particuliere basis.

  FlexiCura

  FlexiCura is een Besloten Vennootschap opgericht begin 1998. FlexiCura hanteert het besturingsmodel met één bestuurder en een Raad van Commissarissen en volgt de principes van de Zorgbrede Governance Code en de Wet Toelating Zorginstellingen. Bij FlexiCura werken ongeveer 320 vakkundige medewerkers, zowel huishoudelijk medewerkers, als verzorgenden en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.

  Samen met de medewerkers op kantoor zorgen zij ervoor dat u kwalitatief goede zorg ontvangt op het moment dat u dat wenst. FlexiCura is een organisatie met weinig overhead (lage organisatiekosten), korte lijnen en een gezonde bedrijfsvoering.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.