|  | 

Logeren

Voor mensen die zelfstandig wonen – maar dat door omstandigheden even niet kunnen – is het mogelijk tijdelijk te verblijven in één van onze locaties in Nieuwegein, Houten en Vianen. Logeren of tijdelijk verblijf is er ook voor de mantelzorger. De mantelzorger kan zo weer even op adem komen. De zorgtaken kunnen zij dan even helemaal aan ZorgSpectrum overlaten. Na de logeerperiode gaat u weer terug naar huis. Het gaat dus om een tijdelijk verblijf.

Staat u op de wachtlijst voor een langdurig verblijf (een nieuw thuis) bij ZorgSpectrum, maar is het voor u niet mogelijk om in de tussentijd thuis te blijven wonen? Dan zoeken onze klantadviseurs samen met u naar een andere tussenoplossing.

  Direct naar Logeren

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Houten, Nieuwegein, Vianen
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  ZorgSpectrum

  Wij willen samen invulling geven aan de verbinding met onze klanten, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners en samenleving. Met elkaar ondersteunen wij mensen om het heft in eigen hand te nemen voor een betekenisvol leven. Samen sta je sterk. Samen kun je meer bereiken, meer delen en nog sterker verder. Dit samenspel maken we waar vanuit een organisatiecultuur waarin onze drie kernwaarden Samen, Betrokken en Professioneel op elk niveau tot bloei komen.

  Statutaire naam: 
  Stichting Zorgspectrum
  Kamer van Koophandel: 
  41186628 - 000021953503
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.