Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Ilyada Thuiszorg: Thuiszorg

Ilyada Thuiszorg: ThuiszorgAmbulante zorg op maat voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of psychiatrische problematiek.

Zorginstelling Ilyada is een organisatie die ambulante zorg op maat aanbiedt aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij leveren zorg binnen de provincie Zuid-Holland.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan zorg en begeleiding in de vorm van thuiszorg, behandeling en dagactiviteiten. Daarnaast bieden wij verpleging, lichamelijke verzorging, gezinsopvoeding, begeleiding, dagbesteding en/of huishoudelijke verzorging.

  • Verpleging
  • Verzorging
  • Begeleiding
Direct naar Ilyada Thuiszorg: Thuiszorg
thuiszorg Ilyada Thuiszorg: Thuiszorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Zuid-Holland
Soorten hulp
Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Specialistische zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor

Zorginstelling Ilyada

Zorginstelling Ilyada is een organisatie die ambulante zorg op maat aanbiedt aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij leveren zorg binnen de provincie Zuid-Holland. Wij bieden een uitgebreid pakket aan zorg en begeleiding in de vorm van thuiszorg, behandeling en dagactiviteiten. Daarnaast bieden wij verpleging, lichamelijke verzorging, gezinsopvoeding, begeleiding, dagbesteding en/of huishoudelijke verzorging.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.