|  | 

Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

Home Instead Thuisservice: ThuiszorgWij zijn er voor u, is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Ook wanneer het met de gezondheid of de situatie moeilijker wordt. Dan zoeken wij samen met u naar oplossingen thuis waarbij uw voorkeuren richtinggevend zijn. Dat kan bij ons! Wij komen wanneer u dat wenst en bieden de aandacht en zorg die u fijn vindt, door CAREGivers waarbij u zich prettig voelt. Onze CAREGivers zijn ervaren en goed getrainde professionals die werken vanuit het hart en hun werk steeds afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

  • Welzijn vóór zorg
  • Thuisservice op maat
  • Aanvullende mantelzorg
Direct naar Home Instead Thuisservice: Thuiszorg
thuiszorg Home Instead Thuisservice: Thuiszorgthuiszorg Home Instead Thuisservice: Thuiszorgthuiszorg Home Instead Thuisservice: Thuiszorgthuiszorg Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Dementiezorg, Palliatieve zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Ja
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een landelijke vernieuwende thuiszorgorganisatie voor senioren. Vanuit onze 18 vestigingen (Alphen aan den Rijn e.o., Amstelland, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda & Etten-Leur, Delft e.o., Den Haag, Deventer Lochem Zutphen, Eindhoven, ’t Gooi, Meierij Den Bosch, Midden-Limburg, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Zeist e.o. en Zuid-Kennemerland) leveren wij niet medische dienstverlening op particuliere, PGB of ZorgInNatura basis. Wij zijn gecontracteerd voor Wmo en Wlz.
 
Onze ambitie is dat ouderenzorg anders moet en ook anders kan. Maar dan moet je als organisatie anders durven denken, anders durven zijn en tegen de stroom in durven gaan. Traditionele zorgorganisaties zitten gevangen in de door henzelf gecreëerde eigen wereld. Maar de buitenwereld is veranderd en heeft andere behoeften en verwachtingen van zorgorganisaties. Er is behoefte aan vernieuwing, daadkracht en klantgerichtheid. Dat is het uitgangspunt bij Home Instead Thuisservice.

van € 31,20 tot € 38,00
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.