|  | 

Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorging

Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorgingWij bieden persoonlijke verzorging op de tijd dat u dat wilt. Bij Home Instead bepaalt u wanneer wij voor de Persoonlijke Verzorging komen en krijgt u ook te maken met een vast gezicht.

Home Instead biedt u een diversiteit aan thuisservices in de vorm waarin u dat wilt en op tijdstippen die u kiest. Samen met u zoeken wij een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en bij de wensen van uw naasten die u ondersteunen. Dit is vooral van belang als u voor uw persoonlijke verzorging afhankelijk wordt van anderen. Het is ingrijpend om ondersteuning te accepteren bij het wassen en douchen, aankleden, eten en drinken en toiletgang. Wij kiezen niet voor een medisch-verpleegkundige oplossing. Dat is niet 'dichtbij', en ook geen stimulans voor uw eigen regie en zelfredzaamheid. Onze CAREGivers werken met zorg en toewijding, leren u goed kennen en verzorgen u vanuit uw voorkeuren en behoeften.

  • Welzijn vóór zorg
  • Thuisservice op maat
  • Aanvullende mantelzorg
Direct naar Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorging
thuiszorg Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorging

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Lansingerland, Rotterdam
Soorten hulp
Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Ja
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor

Home Instead Thuisservice Rotterdam

Home Instead Thuisservice Rotterdam biedt niet-medische dienstverlening om ervoor te zorgen dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Wij hebben lange ervaring met goede thuisserviceverlening, waarmee we u graag ondersteunen. Wij helpen u graag. Ook zijn wij er vaak ter ontlasting van de mantelzorger(s). Wij helpen de kwaliteit van leven van senioren en hun families te verbeteren. Dat doen wij ook wanneer een ziekte als dementie diep in het leven ingrijpt.

€ 31,80
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.