|  | 

Gespecialiseerde zorg in de laatste levensfase

Wanneer u te horen heeft gekregen dat u niet meer beter wordt, zal dat bericht hard aankomen. Het roept misschien allerlei vragen, zorgen en gevoelens bij u op. Maar er zijn misschien ook wel dingen, die u nog graag in deze fase van u leven wil doen. Daarvoor is er palliatieve zorg; zorg in de laatste levensfase, die erop gericht is de kwaliteit van leven te behouden en waar mogelijk te verbeteren.

Denk aan het voorkomen en het verlichten van lichamelijke klachten en het omgaan met gevoelens als angst en boosheid. Ook het vinden van antwoorden op vragen staat centraal, zoals: ‘hoe ga ik mijn leven afronden?’, ‘wat is belangrijk voor mij en wie kan me daarbij ondersteunen?’. U en uw omgeving hoeven er niet alleen voor te staan. Gespecialiseerde verpleegkundigen van Beweging 3.0 zijn er voor u.

  Direct naar Gespecialiseerde zorg in de laatste levensfase

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Beweging 3.0

  Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij bieden wijk- en  gespecialiseerde verpleging bij u thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen en revalidatiezorg.

  Daarnaast zijn Welzijnsorganisatie Welzin en Leef3.nu belangrijke activiteiten van Beweging 3.0. Welzin biedt dagbesteding, buurtbemiddeling, maatschappelijk werk en begeleiding aan mensen die thuis wonen. Leef3.nu levert particuliere diensten en producten waarmee mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

  Kamer van Koophandel: 
  32134360 - 000005016606
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.