|  | 

Gespecialiseerde verpleging

Naast de wijkteams die de hulp bij het huishouden en de persoonlijke zorg aan u geven, richt TGV zich speciaal op de technisch en/of medisch hoogwaardige zorg. Dit team is daarmee uniek in de regio.

Dankzij de inzet van dit team kunnen zeer ernstig zieken sneller het ziekenhuis verlaten en in hun vertrouwde omgeving verpleegd worden. Soms kan met inzet van dit team de opname in een ziekenhuis (of verpleeghuis) zelfs worden verkort of voorkomen.

Terminaal zieken kunnen ervoor kiezen om thuis te sterven omdat dit team de mogelijkheden voor pijnbestrijding optimaal kent en kan toepassen. Team Gespecialiseerde Verpleging is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en inzetbaar voor zorg.

  Direct naar Gespecialiseerde verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Doesburg, Duiven, Montferland, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wehl, Westervoort, Zevenaar
  Soorten hulp
  Begeleiding, Behandeling (paramedisch, gericht op herstel), Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  STMG B.V.

  STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Zo zorgen we dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland.

  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.