|  | 

Evean: Thuiszorg

U woont graag thuis, maar heeft wel ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld omdat u net uit het ziekenhuis komt en nog niet op de been bent. Of omdat u door ouderdom of ziekte niet meer alles zelf kunt. Het is dan fijn als mantelzorgers u helpen. Is mantelzorg niet voldoende of niet mogelijk? Dan bekijken we samen welke zorg u nodig heeft om prettig en veilig thuis te wonen.

  Direct naar Evean: Thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beemster, Broek in Waterland, Den Helder, Edam-Volendam, Heerhugowaard, Hollands Kroon, Ilpendam, Katwoude, Landsmeer, Marken, Monnickendam, Oostzaan, Purmerend, Schagen, Texel, Wormerland, Zaanstad
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar
  Voorwaarden

  Thuiszorg valt onder de Zorgverzekeringswet (Zvw). Uw zorgverzekeraar vergoedt de kosten. Wel heeft u een indicatie nodig van een wijkverpleegkundige van Evean.

  Evean

  Evean is een organisatie waar medewerkers met kennis en kracht samenkomen en vanuit hun passie en betrokkenheid er alles aan doen om mensen in hun kracht te zetten of juist te ondersteunen, als dat nodig is. Of het nu gaat om wijkverpleging, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, herstel, (zorg)ondersteuning of welzijn.

  Wij zijn er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft zoals (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en ondersteuning thuis, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, Wond Expertisecentrum, ergotherapie, fysio- en oefentherapie. Bovendien hebben wij een uitgebreid aanbod aan cursussen gericht op onder meer welzijn, creativiteit en bewegen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.