|  | 

Dementie ondersteuning

De zorg voor uw naaste met dementie kan een ongelofelijk zware taak zijn. Er wordt heel vaak een beroep op u gedaan als mantelzorger. Het denkvermogen van uw naaste neemt af maar de emoties blijven. Uw naaste met dementie thuis goed begeleiden is essentieel. Om u hierin te ontlasten kunnen onze ondersteuners u helpen.

Aansluiting vinden bij uw persoonlijke situatie is de kracht van onze ondersteuner. Wat is het levensverhaal van uw naaste? Waar wordt uw naaste blij van? Het doel is dat de ondersteuner oplossingen gaat zoeken om veilig, waardig en respectvol met elkaar thuis te blijven wonen. Doordat u met de ondersteuner samenwerkt worden de krachten gebundeld en is er veel mogelijk om aangenaam te blijven leven.

Het is in de meeste gemeenten mogelijk om onze zorg uit het Persoon Gebonden Budget te betalen wat onderdeel is van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). U kunt met uw gemeente contact zoeken om een afspraak te maken bij u thuis, zodat de gemeente uw situatie kan beoordelen.
 

  Direct naar Dementie ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  De Friese Meren, Den Haag, Heerenveen, Leiden, Noordoostpolder, Weststellingwerf
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Thuiszorg specialisatie
  Dementiezorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

  Mettu

  Mettu geeft persoonlijke aandacht, hulp en zorg aan huis, of op pad wanneer (oudere) mensen dit zó nodig hebben. Een soort thuishulp.

  Kamer van Koophandel: 
  75619288 - 000043480675
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.