|  | 

Dagbehandeling voor ouderen met COPD

Heeft u last van de gevolgen van COPD? En is een geïntegreerde behandeling van uw klachten voor u van toegevoegde waarde? Dan biedt Beweging 3.0 doordeweeks groepsgewijze dagbehandeling aan, speciaal gericht op ouderen met COPD.

Het doel hiervan is om uw gezondheid stabiel te houden en terugval te voorkomen, bijvoorbeeld na revalidatie. Afhankelijk van uw behoefte en indicatie kunt u daar een of meerdere dagdelen naartoe. Daarbij kunt u thuis blijven wonen. Activiteitencoaches en behandelaren stellen, in overleg met de huisarts, specialist ouderengeneeskunde of kaderarts revalidatie, gezamenlijk met u een passend behandelplan op. Zij werken als multidisciplinair team samen om u een dagprogramma op maat te bieden.

U wordt in behandelgroepen begeleid bij het werken aan de knelpunten die u in uw leven ervaart. Activiteitencoaches bieden u een dagprogramma aan en begeleiden u bij het doen van diverse activiteiten, zoals gezamenlijk oefeningen doen, eten en drinken. Er is een speciale huiskamer ingericht voor u en anderen die in dezelfde situatie verkeren, zodat u elkaar kunt ontmoeten.

  Direct naar Dagbehandeling voor ouderen met COPD

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Beweging 3.0

  Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij bieden wijk- en  gespecialiseerde verpleging bij u thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen en revalidatiezorg.

  Daarnaast zijn Welzijnsorganisatie Welzin en Leef3.nu belangrijke activiteiten van Beweging 3.0. Welzin biedt dagbesteding, buurtbemiddeling, maatschappelijk werk en begeleiding aan mensen die thuis wonen. Leef3.nu levert particuliere diensten en producten waarmee mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

  Kamer van Koophandel: 
  32134360 - 000005016606
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.