Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Dagbehandeling bij dementie

U woont nog thuis, maar u kunt niet zonder hulp van anderen. Bij ZZG zorggroep kunt u dan meedoen aan dagactiviteiten. Professionele mensen staan klaar met zorg, behandeling en begeleiding. Zo kunnen bijvoorbeeld een fysiotherapeut, specialist ouderengeneeskunde en een psycholoog ingeschakeld worden.

ZZG zorggroep biedt dagbehandeling op de volgende locaties:

De Zonnebaars in Nijmegen
Dagbehandeling Nijmegen leert mensen met dementie of geheugen- en oriëntatiestoornissen in hun ritme te komen of te blijven, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Mensen komen één of meerdere dagen per week. Dan staan onze professionele medewerkers in een huiselijke sfeer klaar met begeleiding, activiteiten, behandeling en zorg. 

Kloostertuin op Park Mariëndaal in Groesbeek
Dagbehandeling Kloostertuin biedt vijf dagen per week dagbehandeling aan mensen met dementie. Cliënten van de dagbesteding van Stichting Welzijn Groesbeek (SWG) en cliënten van de Dagbehandeling van ZZG zorggroep krijgen er gezamenlijk begeleiding en zorg van de medewerkers van SWG en ZZG zorggroep.

De Hagert, woonzorgboerderij op het platteland in Leur bij Wijchen
De Hagert biedt dagbehandeling aan cliënten met dementie. Cliënten met een verstandelijke beperking krijgen hier dagbesteding. Dagelijkse bezigheden in een landelijke omgeving vormen de basis van het programma.

  Direct naar Dagbehandeling bij dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beneden-Leeuwen, Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Lindenholt, Molenhoek, Nijmegen, Ubbergen, Wijchen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Behandeling (paramedisch, gericht op herstel), Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar

  ZZG zorggroep

  ZZG zorggroep ondersteunt u als het niet meer vanzelf gaat. Helpt u verder. Zorgt dat u uw zelfvertrouwen behoudt of (weer) terugkrijgt. Dat doen we bij het zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Een voorspoedig herstel. Of een prettig verblijf in een nieuwe woonomgeving. We werken hierbij nauw samen met andere partijen, zoals huisartsen, woningcorporaties, gemeenten en ziekenhuizen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.