|  | 

Comfortland

Comfortland Veilig online thuiszorgwinkelen. Een zeer uiteenlopend assortiment hulpmiddelen voor ouderen en andere leuke producten. Bestellen is eenvoudig via deze webwinkel of telefonisch via onze klantenservice.

  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Gratis retourneren
Direct naar Comfortland

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Betaling
Eigen betaling
Voorwaarden

Zie de site.

Comfortland BV

Comfortland.nl is één van de handelsnamen van Comfortland BV, een Haagse onderneming met als activiteit de verkoop van een breed assortiment produkten, onder andere voor (actieve) senioren in Nederland, Belgie en Duitsland.

Comfortland heeft een groot aantal van deze produkten bij elkaar gebracht en is continue actief om haar assortiment uit te breiden en te verfijnen. De produkten van Comfortland zijn te koop via haar Webwinkel Comfortland.nl en ter ondersteuning van de verkoop worden periodiek nieuwsbrieven en catalogi uitgegeven.

De bestellingen worden grotendeels verzonden vanuit het centrale magazijn in Vianen, een deel van de bestellingen wordt rechtstreeks van de importeurs verzonden om snelle levertijden te kunnen realiseren.

In mei 2015 is de eerste winkel geopend in de Prins Hendrikstraat in Den Haag waar een deel van het assortiment te vinden is, bestellingen kunnen worden opgehaald en advies kan worden verkregen onder het genot een kopje koffie of thee.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.