|  | 

Buurtzorg Nederland: Thuiszorg

Buurtzorg Nederland: ThuiszorgBuurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging.

  • Persoonlijk
  • Professioneel
Direct naar Buurtzorg Nederland: Thuiszorg
thuiszorg Buurtzorg Nederland: Thuiszorgthuiszorg Buurtzorg Nederland: Thuiszorgthuiszorg Buurtzorg Nederland: Thuiszorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Giessenlanden, Nederland, Purmerend
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Palliatieve zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Betaling
Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via zorgverzekeraar

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor zorg thuis ontwikkeld. Bij de zorgverlening wordt gestreefd naar betere oplossingen voor de cliënt, duurzaam en effectief. Omdat er wordt gewerkt met zelfsturende teams kan er beter worden aangesloten bij de specifieke wensen en behoeften van de cliënt. In de teams werken (wijk)verpleegkundigen samen met wijkziekenverzorgenden, waarbij hun oplossend vermogen en professionaliteit ten volle worden benut. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de werkzaamheden.

De Buurtzorgteams worden ondersteund door een regiocoach en een klein landelijk hoofdkantoor dat is gehuisvest in Almelo.  

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.