|  | 

Behandeling en ondersteuning

U woont het liefst gewoon thuis, ook als u ouder wordt en meer zorg nodig heeft. Dat kan met de gespecialiseerde behandeling en ondersteuning van Zinzia. Redt u het door lichamelijke klachten thuis niet meer allemaal zelf? Of merkt u bijvoorbeeld dat u de laatste tijd vergeetachtiger wordt? Bij Zinzia ondersteunen we u op maat. Samen zorgen we dat u prettig, veilig en zo zelfstandig mogelijk thuis kunt leven.

Zinzia is specialist op het gebied van ouderenzorg. Onze behandeling en ondersteuning thuis is er speciaal voor mensen met complexe lichamelijke klachten, psychosociale problemen en/of dementie. Wat heeft u nodig om prettig thuis te kunnen blijven wonen? Dat vormt bij ons altijd het uitgangspunt. Afhankelijk van uw situatie krijgt u hulp van een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, ergotherapeut, logopedist, fysiotherapeut, diëtist, casemanager kwetsbare ouderen of maatschappelijk werker. Dit noemen wij ook wel het Ambulant Geriatrisch Team.

  Direct naar Behandeling en ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Wageningen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Behandeling (paramedisch, gericht op herstel), Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zinzia Zorggroep

  Zinzia ondersteunt oudere mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Wij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Met onze zorg sluiten wij daarbij aan. Zo’n 900 betrokken medewerkers en ruim 500 enthousiaste vrijwilligers bieden zorg voor een leven met kleur.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.