|  | 

Behandeling bij u thuis

Woont u zelfstandig en heeft u behandeling nodig? Wij kunnen u fysiotherapie, logopedie en ergotherapie bieden. Ook kunt u terecht bij een diëtist. De behandelaar komt in principe bij u thuis voor de behandeling. Soms is het noodzakelijk dat u naar onze behandellocatie komt. Bijvoorbeeld omdat we daar de juiste apparatuur beschikbaar hebben. De behandellocaties bevinden zich in Zuidhorn en Appingedam.

  Direct naar Behandeling bij u thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Appingedam, De Marne, Delfzijl, Grootegast, Hoogezand-Sappemeer, Kloosterburen, Leek, Leens, Loppersum, Marum, Slochteren, Zuidhorn
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zonnehuisgroep Noord

  Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een locatie in de provincie Groningen.

  We gunnen iedereen een waardig leven. Daarom verlenen we specialistische zorg en behandeling, thuis of in een locatie, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen, met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Met ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid. Waarbij we voortdurend leren en op zoek gaan naar de mogelijkheden om de zorg nog beter te maken. Zodat iedereen zich veilig, vertrouwd, gewaardeerd en trots voelt. Vanuit de zorgvraag zijn wij een verbindende schakel in de zorgketen en bundelen de krachten waar nodig. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt. Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.