|  | 

Attent Zorg Thuis - Regio Arnhem

Onze gekwalificeerde medewerkers staan voor u klaar, met hulp en zorg op maat. Attent Zorg en Behandeling hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht met respect voor uw wensen en omstandigheden.

Wijkgericht met deskundige zorg
De thuiszorg wordt gecoördineerd en verleend vanuit wijkteams. Deze kleinschalige wijkteams bestaan uit deskundige medewerkers die de zorg bij u thuis komen leveren. U ziet dus vertrouwde medewerkers uit uw eigen wijk, die uw persoonlijke situatie goed kennen.

Deze medewerkers zijn uw aanspreekpunt en kunnen u antwoord geven op uw vragen en ondersteunen u om zoveel mogelijk uw zelfstandigheid te behouden.

  Direct naar Attent Zorg Thuis - Regio Arnhem

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Attent Zorg en Behandeling

  Attent Zorg en Behandeling is een organisatie met een maatschappelijke doelstelling, die diensten levert op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de brede regio van Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst.

  Attent Zorg en Behandeling levert die diensten daar waar u verblijft. Dat kan dus in één van haar locaties zijn, maar ook bij u thuis.
  Bij Attent Zorg en Behandeling spannen ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers zich in om, aan meer dan 1.500 cliënten, zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.