|  | 

Ambulante ondersteuning

BY Zorg is gespecialiseerd in ambulante ondersteuning. Wij verzorgen de ondersteuning en begeleiding voor onze cliënten met enkele en / of meervoudige problematiek op sociaal / psychologisch, administratief, huishoudelijk, of andere sociale deelgebieden. De hulp, zorg, en begeleiding die onze cliënten dus noodzaken, verzorgen wij dus voor hun en / of hun familieleden.

  Direct naar Ambulante ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam, Haarlemmermeer, Zaanstad
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Ja
  Betaling
  Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor

  BY Zorg

  BY Zorg biedt kwalitatief hoogwaardige en laagdrempelige zorg door gespecialiseerde hulpverleners in te zetten. Wij streven ernaar om cliënten te ondersteunen om zo zelfstandig mogelijk in de eigen thuisomgeving te kunnen blijven functioneren. Onze focus ligt op het stimuleren van de client om te participeren in de samenleving binnen zijn (bestaande) sociale netwerk.

  BY Zorg zet zich in voor mensen waarbij een hulpvraag aanwezig is. Dat kunnen mensen zijn met een zowel geestelijke als een lichamelijk beperking (geen lichamelijke verzorging), meervoudige beperking, Autisme, andere ontwikkelingsstoornissen en sociaal kwetsbare doelgroep.

  BY Zorg waarborgt een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de doelgroep. Op basis van de zorgbehoeften en wensen van de client bieden wij hulpverlening wat zich richt op het bevorderen van de zelfredzaamheid.

  Statutaire naam: 
  BY Zorg
  Kamer van Koophandel: 
  71576355 - 000039752321
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.