|  | 

Alpo zorg: Thuiszorg

Alpo zorg: ThuiszorgAlpo zorg is een kleine thuiszorgorganisatie en werkt met een klein vast team rondom een cliënt. Wij leveren persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en pedicure zorg bij u thuis.

U hoeft niet langer te wachten. Alpo zorg heeft zich gespecialiseerd, samen met gediplomeerde zorgverleners, om er voor te zorgen dat u niet hoeft te wachten om zorg te krijgen. U krijgt precies de zorg die u wilt en wanneer u die nodig heeft, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

Alpo zorg staat voor:
ALGEMENE LIEFDEVOLLE PERSOONLIJKE ONDERSTEUNENDE ZORG
We noemen onze zorg ondersteunend, omdat wij er van uit gaan dat u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven. Ondersteunend omdat u aangeeft welke vorm van zorg en ondersteuning u nodig heeft, u blijft altijd baas in eigen huis.

Waarom Alpo zorg?
Omdat Alpo zorg samenwerkt met zelfstandige zorgverleners die niet alleen de nodige diploma's hebben, maar ook hetzelfde doel nastreven. Namelijk een goede kwaliteit van zorg leveren. Wij zorgen dat u een klein vast team om u heen heeft, waarbij de klik het allerbelangrijkste is en waarbij er nog tijd is voor een lach en een traan.

  • Liefdevol
  • Persoonlijk
  • Ondersteunend
Direct naar Alpo zorg: Thuiszorg
thuiszorg Alpo zorg: Thuiszorgthuiszorg Alpo zorg: Thuiszorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland, Zoetermeer
Soorten hulp
Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar

Alpo zorg

Alpo zorg is een thuiszorgorganisatie van Wilma Reehorst en is ontstaan uit onvrede van zorgvragers over de kwaliteit van zorg. Nadat zij jaren werkzaam is geweest in verschillende functies bij diverse zorginstellingen, is zij in 2010 een zorgbureau begonnen.

Alpo zorg werkt samen met zorgverleners die dezelfde passie hebben en zorg van hoge kwaliteit kunnen geven. Het motto van Alpo zorg is zorg verlenen met respect voor de cliënt en diens omgeving. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze zorgverleners. De kwaliteiten van onze zorgverleners moeten bestaan uit een afgeronde opleiding met behaald diploma, maar zeker ook een goede attitude, flexibel kunnen zijn, een groot gevoel voor humor hebben en betrouwbaar zijn. Tevens moeten zij goed kunnen samenwerken met mantelzorgers en overige disciplines. En net dat beetje meer willen doen voor een cliënt. Dat is gelukt.

van € 42,50 tot € 61,25
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.