|  | 

Zuidzorg: Personenalarmering

Als u regelmatig alleen bent, is het goed te weten dat er snel hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is. Via Personenalarmering kunt u dag en nacht een van onze verpleegkundigen bereiken, vanaf elke plek in huis. Als u zich niet goed voelt bijvoorbeeld. Of wanneer u gevallen bent en niet meer op kunt staan.

De verpleegkundige vraagt u wat er aan de hand is. Als u er samen niet uitkomt, stuurt zij meteen de juiste hulp naar u toe. Ook als u niet kunt spreken, kunt u erop rekenen dat er direct hulp komt. Een geruststellende gedachte.

Werkwijze
Als u regelmatig alleen bent, is het goed te weten dat er snel hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is. Via Personenalarmering kunt u dag en nacht een van onze verpleegkundigen bereiken, vanaf elke plek in huis. Als u zich niet goed voelt bijvoorbeeld. Of wanneer u gevallen bent en niet meer op kunt staan. Eén druk op de alarmknop en u heeft contact met onze zorgcentrale. De verpleegkundige vraagt u wat er aan de hand is. Als u er samen niet uitkomt, stuurt zij meteen de juiste hulp naar u toe. Ook als u niet kunt spreken, kunt u erop rekenen dat er direct hulp komt. Een geruststellende gedachte.

Personenalarmering bestaat uit een alarmkastje en een halsdrager. Het kastje wordt in uw huis geplaatst, de halsdrager draagt u alleen in huis. Als er iets gebeurt, kunt u op twee manieren alarm maken: via de knop aan de halsdrager, of via een knop op het alarmapparaat. U heeft dan direct verbinding met ConnectZorg, de zorgcentrale van ZuidZorg. Daar is 24 uur per dag een verpleegkundige aanwezig die kan inschatten welke hulp u nodig heeft.

Alarmopvolging
Er zijn drie manieren waarop u de alarmopvolging kunt regelen. U bepaalt zelf welke mogelijkheid het beste bij u past.

1. Drie eigen contactpersonen
2. Professionele alarmopvolging
3. Een combinatie van 1 en 2

  Direct naar Zuidzorg: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Weert
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale

  Zuidzorg

  Onze professionals staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om ondersteuning bij het wassen en aankleden, aantrekken van steunkousen, palliatieve nachtzorg, of hoog complexe kindzorg of -wondzorg. Hierbij maken we mede gebruik van ons kennisnetwerk en bundelen zo optimaal de krachten met mantelzorgers en andere zorgaanbieders, zoals huisartsen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen in het welzijnsdomein, gemeenten en verzekeraars. Puur met als hoofddoel om jou zo zelfredzaam mogelijk te houden of maken. Zo kun jij in je eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.  Dagelijks ontvangen meer dan 10.000 mensen onze warme zorg en met dank aan onze gespecialiseerde teams, zijn we al jaren ‘Vertrouwd Dichtbij’ met onze thuiszorgoplossingen, want samen leven is samen zorgen. 

  We zijn de enige zorgaanbieder in Zuidoost Brabant die gespecialiseerd is in het leveren van zorg achter de voordeur. Of het nu gaat om het leveren van zorg in een druk gezin, bij alleenstaande ouderen, in een drukke stad of op het platteland. Jong en oud zijn bij ons aan het juiste adres voor zorg en ondersteuning aan huis, zoals verzorging en verpleging, huishoudelijke zorg en jeugdgezondheidszorg. 

  Met behulp van onze betrokken zelforganiserende teams, leveren we je passende warme thuiszorg in de eigen vertrouwde omgeving. We werken met ruim 210 teams, bestaand uit 8 tot 15 zorgverleners, die snel lokaal kunnen schakelen als het op zorgverlening aankomt. We werken zo veel mogelijk met één zorgverlener per adres. Dat is voor iedereen wel zo prettig. We willen het u immers niet moeilijker maken, maar juist stukken makkelijker!  We bieden ook een heel pakket aan extra’s voor een goed leven, in de vorm van gemak diensten, dienstenbemiddeling, welzijnsactiviteiten en mooie kortingen op uitjes en ontspanning en verzekeringen.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.