|  | 

Zorgpartners Personenalarmering

Wanneer u thuis onverwachts iets overkomt, is het fijn als er direct hulp kan komen. Hiervoor biedt Zorgpartners Midden-Holland een betrouwbare oplossing: alarmering met zorgopvolging. Een veilig gevoel!

- Veilig gevoel thuis
- Direct contact met verpleegkundige
- 24 uur bereikbaarheid meldkamer

Hoe werkt personenalarmering?
De alarmering werkt met een zorgtoestel en een draadloze halszender. Als u belt via het zorgtoestel of de knop van de draadloze halszender indrukt, slaat u alarm. Op onze meldkamer zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week verpleegkundigen aanwezig. Binnen 30 seconden heeft u contact met de verpleegkundige.

Afhankelijk van uw hulpvraag, gaat uw oproep door naar de door u opgegeven contactpersoon of naar een verzorgende van Zorgpartners. Als u belt met een zorgvraag, dan is er binnen een half uur een verzorgende bij u. In noodgevallen waarschuwen wij direct uw huisarts of de ambulance.

  Direct naar Zorgpartners Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie

  Zorgpartners Midden-Holland

  Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland. Zorgpartners verleent haar zorg en diensten rondom het eigen leven van elke cliënt. De kracht van de dienstverlening van Zorgpartners is de verbinding tussen de woon- en zorgmogelijkheden die wij bieden. Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk. Daarom organiseren wij de dienstverlening in kleine teams, dichtbij de klant.  

  Zorgpartners Midden-Holland is actief voor haar cliënten dankzij de inspanningen van onze 3.200 medewerkers en 2.000 vrijwilligers. Zorgpartners wordt geleid door een Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.