|  | 

Zorgfone, ons antwoord op uw zorg!

Zorgfone, ons antwoord op uw zorg!Alarmeren, automatisch bellen en middels GPS nauwkeurig zien waar uw hulp gewenst is.

De Zorgfone maakt ouderen of mensen met dementie of een lichamelijke beperking direct telefonisch bereikbaar omdat de hanger het gesprek automatisch aanneemt zodat de gebruiker, zonder enige handeling te verrichten, een telefoongesprek kan voeren via de ingebouwde luidspreker/microfoon. Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot alarmering via een duidelijke alarmknop en automatisch struikelalarm.

Ingebouwde mobiele Sim-kaart: Werking binnen en buitenshuis:
Juist tijdens deze moeilijke tijd van Corona worden deze groepen ernstig beperkt in de sociale contacten. De zorgfone is in feite een compacte mobiele GSM-telefoon is die om de hals wordt gedragen, waardoor  u eenvoudiger  voor familie of (mantel)zorg bereikbaar blijft. Het maakt niet uit of u zich binnen of buiten uw woning begeeft en biedt bewegingsruimte waar dan ook in Europa.

Hulp- of Alarmknop: 
Naast de open spraakverbinding is de Zorgfone voorzien van een "hulp" of "alarmknop"  alsmede een automatisch valalarm. Mocht u op enig moment de hulpknop indrukken of komen te struikelen, wordt automatisch een spraakverbinding opgezet naar uw familie, mantelzorger of hulpverlener. Er worden drie nummers vooraf ingesteld, zodat de Zorgfone blijft proberen tot iemand opneemt. Aanvullend ontvangen deze hulpverleners ook een alarm op hun smartphone, PC, tablet of laptop alsmede uw locatie op basis van satellietinformatie (GPS)

Exacte locatiebepaling via GPS:
De Zorgfone is volledig autonoom, werkt op het mobiele GSM netwerk via een interne SIM-kaart en gebruikt tevens GPS om de de exacte locatie te kunnen verstrekken als dit nodig is.

Dwaalalarm bij (beginnende) dementie: 
Voor mensen met (beginnende) dementie is naast de "vind mij" functie ook een automatisch alarm in te stellen als dwaalalarm of indien men zich buiten de afgesproken omgeving beweegt (Geofencing). Via de webportal kan exact het gebied of locatie worden ingesteld als thuisbasis, waardoor zorgverleners automatisch op de hoogte worden gesteld indien men zich buiten dit gebied begeeft. Gelijktijdig wordt dan uw juiste locatie aan de hulpverlener aangeboden.

  Direct naar Zorgfone, ons antwoord op uw zorg!

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Aanvullende functionaliteiten
  Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Dwaaldetectie, Valdetectie, Positiebepaling binnenshuis, Positiebepaling buitenshuis

  Zorgfone

  Innovatieve communicatie voor de zorg

  Vanuit onze jarenlange ervaring als onafhankelijk adviesbureau hebben we in de praktijk bemerkt dat er veel technologische middelen zijn die ons kunnen helpen in het dagelijkse leven. Helaas is hier niet iedereen bekend mee. Juist ten tijde van de Corona pandemie worden kwetsbare groepen kwetsbaarder en raken in verder isolement. Echter betaalbare en beproefde technologie kan zorgen dat de kloof wordt verkleind.

  De Zorgfone is een voorbeeld om senioren en kwetsbare groepen mobiel te houden en hen middelen te geven wanneer het noodzakelijk is om hulp of ondersteuning te vragen. Ook kan de technologie worden gebruikt om het contact tussen familieleden eenvoudig te versterken.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.