|  | 

WZH Personenalarmering Leidschendam-Voorburg

Het is prettig zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te wonen. Het kan echter voorkomen dat u hulp nodig heeft in geval van nood. Bijvoorbeeld als u valt of onverwacht medische zorg nodig heeft. Met personenalarmering van WZH kunt u altijd hulp inroepen.

Met één druk op de knop heeft u direct contact met de alarmcentrale. Die regelt dat een familielid, zorgmedewerker, huisarts of ambulance naar u toekomt. De alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Dat geeft een geruststellend gevoel.

Als u gebruik wilt maken van alarmopvolging dan kunt u hiervoor een abonnement afsluiten. Zo kunt u 24 uur per dag alarm slaan. U kunt kiezen uit twee pakketten:

Personenalarmering Basis: 
Hierbij vindt alarmopvolging plaats door de ZorgCentrale en uw familieleden of kennissen (minimaal twee contactpersonen). U kunt meerdere contactpersonen opgeven bij de alarmcentrale. Zij moeten bij voorkeur binnen een half uur bij u kunnen zijn en in het bezit zijn van uw huissleutel. Indien noodzakelijk wordt direct een arts of ambulance ingeschakeld. 

Personenalarmering Plus: 
De ZorgCentrale zorgt voor de alarmopvolging. De professionele zorg wordt geboden door een zorgmedewerker van het alarmteam van WZH. Het alarmteam van WZH dient in het bezit te zijn van uw huissleutel. Indien noodzakelijk wordt ook bij dit abonnement direct een arts of ambulance ingeschakeld.

  Direct naar WZH Personenalarmering Leidschendam-Voorburg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Leidschendam-Voorburg
  Eenmalige kosten
  € 68,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar zorgorganisatie
  Voorwaarden

  Alle inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg, met uitzondering van de inwoners van Stompwijk, kunnen Personenalarmering van WZH afsluiten.
  Voor installatie van personenalarmering door Woej en WZH is een vaste telefoonlijn noodzakelijk.

  WZH

  Met 12 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere woonzorgprojecten in de regio Haaglanden is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio.

  Statutaire naam: 
  WZH Stafbureau
  Kamer van Koophandel: 
  41151188 - 29671957
  van € 14,00 tot € 20,00
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.