Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Viva! Personenalarmering

In uw huis wordt een alarmapparaat geïnstalleerd en u draagt een halsmedaillon. Deze werkt alleen in- en om het huis. In geval van nood drukt u op de knop van dit halsmedaillon; er wordt dan een spreek-luisterverbinding gemaakt met de meldkamer. Indien nodig roepen zij directe hulp in van het team alarmering van ViVa! Zorggroep. Onze verpleegkundigen leveren 24/7 professionele alarmopvolging en fungeren als eerste contactpersoon bij calamiteiten. Sleutelkluis mogelijk!

Sleutelkluizen
Uw sleutel wordt veilig opgeborgen in de sleutelkluis die alleen door onze verpleegkundigen geopend kan worden. ViVa! Zorggroep plaatst uitsluitend solide en inbraakwerende Clavisio sleutelkluizen. Deze hebben het SKG Keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (SKG is een onafhankelijke certificatie-instelling in de bouwnijverheid).

Toegangsoplossing voor als u zelf niet meer de voordeur open kunt doen voor de thuiszorg
ViVa! Zorggroep gebruikt de Clavisio Sleutelkluis ook als toegangsoplossing bij de thuiszorg cliënten, die niet zelf de voordeur kunnen open doen voor de zorgmedewerker. Dit wordt uiteraard in overleg met u aangevraagd en geplaatst. Dit is een ander product dan Personenalarmering.

  Direct naar Viva! Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Akersloot, Bennebroek, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Limmen, Spaarnwoude, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Zandvoort
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Voorwaarden

  U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Voor prijzen en voorwaarden zie de site.

  ViVa! Zorggroep

  Wij zijn ViVa! Zorggroep. Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Omdat uw situatie vraagt om medische aandacht, mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp of tijdelijke opname. Het maakt het niet uit of u jong of oud bent, gezond of ziek, rijk of arm of dat u kort of lang in onze regio woont. Wij bieden u 7 x 24 uurs dienstverlening. Bij u thuis of in onze woon-zorgcomplexen. Onze hulp is er altijd op gericht u zoveel mogelijk te laten leven zoals u dat wilt.

  Jezelf kunnen blijven. Dat is onze belofte.
  Leven volgens uw eigen ritme en voorkeuren, dat is vrijheid. Ziekte of ouderdom stellen grenzen aan deze vrijheid. U kunt niet meer alles doen wat u voorheen deed. Zo’n inperking van uw vrijheid kan plotseling ontstaan of geleidelijk, het kan tijdelijk zijn of blijvend. In alle gevallen komt uw leefwijze onder druk te staan. En in uw leefwijze geeft u uitdrukking aan wie u bent. In alles wat u doet en laat schuilt uw eigenheid.

  Bij ViVa! Zorggroep denken we dat onze eigenheid als mens ons meest waardevolle bezit is. Dat bezit willen we zoveel mogelijk koesteren. Dat is onze missie. Dat is waarom we doen wat we doen. Wij zorgen dat onze cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven en zelf kunnen beslissen. Want dat bepaalt de kwaliteit van hun leven.

  Kamer van Koophandel: 
  34184520
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  van € 14,30 tot € 33,50
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.