|  | 

Veilige toegang

Met veilige toegang tot uw woning kunt u als cliënt van Curadomi nog zo lang mogelijk thuis blijven wonen, als u niet meer zo goed ter been bent. Medewerkers van bijvoorbeeld de thuiszorg kunnen dan uw woning binnen zonder dat u naar de deur hoeft te lopen.

Wij werken met de zogenaamde Clavisio Smart sleutelkluis. Deze heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKW) en is het enige product in de categorie sleutelkluizen dat de hoogste kwalificatie heeft gehaald: SKG*** (extra zwaar inbraak-werend).

Bent u geïnteresseerd in veilige toegang en/of alarmeringsopvolging van Curadomi? Neem contact op met uw aanspreekpunt van het team. Bent u een nieuwe cliënt? Neem dan telefonisch contact op 

  Direct naar Veilige toegang

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Assen, Buren, Culemborg, Dodewaard, Dordrecht, Goes, Harderwijk, IJsselmuiden, IJzendoorn, Kampen, Kapelle, Katwijk, Kesteren, Kloetinge, Middelburg, Neder-Betuwe, Ochten, Opheusden, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Putten, Renswoude, Rijnsburg, Scherpenisse, Scherpenzeel, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Tholen, Veenendaal, Vlissingen, Woudenberg
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning

  Lelie zorggroep Curadomi

  Curadomi is een thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Wij bieden hulp op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning. We zoeken met onze cliënten mee naar een passende oplossing.

  In de thuiszorg ontmoeten wij elkaar als mens, met ieder zijn eigen levenservaring, kennis en identiteit. De zorgverleners van Curadomi werken vanuit een christelijke missie. Dit kunt u onder andere bemerken in een persoonlijke, betrokken en respectvolle bejegening en in onze pro-life visie.

  We werken met kleine teams zodat we elkaar snel leren kennen en de zorg beter kunnen afstemmen. Ook in de huishoudelijke ondersteuning wordt indien mogelijk een vaste hulp toegewezen. We werken altijd in overleg met de cliënt. Zijn wensen en behoeften zijn het uitgangspunt. We betrekken de eventuele mantelzorgers en het netwerk van de cliënt. Daarnaast werken we waar mogelijk samen met vrijwilligersorganisaties en kerken en in nauwe afstemming met andere zorgprofessionals zoals de huisarts.

  Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. Ook Agathos en Leliezorggroep wonen zorg en welzijn horen bij Lelie zorggroep. De organisaties binnen Lelie zorggroep werken professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel.

  Curadomi is actief met 15 teams verspreid door Nederland. Curadomi heeft geen wachtlijsten.
   

  Statutaire naam: 
  Lelie Zorggroep
  Kamer van Koophandel: 
  24486069 - 000033404798
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.