|  | 

Veilig op Stap (model I)

Veilig op Stap (model I)Klein, met valdetectie, helder geluid, geofence (veiligheidscirkel), waterdicht, met polsband, draagkoordje en gesp vanaf € 19,95 per maand 'all-in' (bij koop).

VOS persoonsalarmering werkt binnen en buiten. Bij een oproep geeft het apparaatje het adres door waar u dan bent.
Dat kan via telefoon (met een gesproken bericht, inclusief het adres dus), per SMS, WhatsApp en/of e-mail. Er zijn vijf telefoonnummers instelbaar.

Model I is het nieuwste VOS model en beschikt over een noodknop, valdetectie (welke ook aan de pols werkt!), track & trace en geofence (Veiligheidscirkel). 
Het apparaat kan onder de douche gedragen worden en wordt standaard geleverd inclusief draagkoordje, polsbandje (snap-in), gesp (snap-in) en docking-station.

Kosten bij aanschaf: eenmalig € 199,-, daarna € 19,95 / maand (all-in). Eenmalige administratie- en verzendkosten bij koop: € 14,95.

Kosten bij huur (ideaal om het uit te proberen):  € 39,90 / maand (all-in). Eenmalige administratie-, configuratie- en verzendkosten bij huur: € 29,90.
Als u na 3 maanden huur alsnog besluit tot aanschaf over te gaan, krijgt u 50 % van de huur over de eerste 3 maanden terug als korting op de aanschafkosten.

U ontvangt een duidelijke, Nederlandstalige handleiding.

  • Nieuw
  • Klein
  • Waterdicht
Direct naar Veilig op Stap (model I)
personenalarmering Veilig op Stap (model I)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 29,90
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Gebiedsafbakening, Valdetectie, Positiebepaling buitenshuis
Voorwaarden

  • Maandhuurprijs van € 39,90 is 'all-in' (inclusief alarmeringskosten, het apparaat zelf, BTW, SIM-kaart, abonenment en telecomkosten o.b.v. fair usage’). 
  • De eenmalige kosten zijn voor administratie-, configuratie- en verzendkosten.

Kwaliteitslabels
  • WDTM

    Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

Veilig Op Stap

Veilig Op Stap B.V. (VOS) ontwikkelt toepassingen op het gebied van persoonsalarmering voor particulieren en bedrijven, track- & trace van materieel, dwaaldetectie (bijvoorbeeld voor Alzheimer-patiënten) en zogenaamde ‘proximity notification’ oplossingen. Alle oplossingen zijn mobiel en vereisen dus geen extra installatie of bekabeling. Snelle levering uit voorraad is mogelijk. VOS is een kleine, maar daardoor zeer flexibele leverancier en operationeel sinds 2008.

Statutaire naam: 
Veilig Op Stap B.V.
Kamer van Koophandel: 
58417125 - 000027757382
Rechtsvorm: 
BV
€ 19,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.