|  | 

Vcura: Wuzzi Alert

Vcura: Wuzzi AlertDe Wuzzi Alert is een mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie van u bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

  • Altijd en overal veilig
  • Hulp oproepen
  • Mobiel alarm met GPS
Direct naar Vcura: Wuzzi Alert
personenalarmering Vcura: Wuzzi Alertpersonenalarmering Vcura: Wuzzi Alertpersonenalarmering Vcura: Wuzzi Alertpersonenalarmering Vcura: Wuzzi Alert

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 123,00
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Gebiedsafbakening, Dwaaldetectie, Positiebepaling buitenshuis
Voorwaarden

Het "Sociaal" abonnement kost € 8,95 per maand. (U vult de dienst in met uw eigen contactpersonen.)
Het "Professioneel" abonnement kost € 13,95 (Onze alarmcentrale vult de dienst in.)

Vcura

Uit ervaring zien wij eenzaamheid en pijn, verloren respect en zichzelf buitengesloten voelen van de maatschappij. Het niet langer zelf alles kunnen of willen doen, hulpbehoevend worden of zijn, komen met regelmaat voor, zodat vaak de leuke en simpele dingen die dagelijks moeilijker worden. Terwijl wij vinden dat alle senioren en ook wij zelf straks, daar geen zorgen om zouden moeten hebben. Dit is wat ons betreft nog lang geen vanzelfsprekendheid in onze participatiemaatschappij.

Senioren liggen ons na aan het hart en wij wensen alle senioren dan ook toe om prettig oud te kunnen worden. Daarom hebben wij Vcura opgericht om samen met u invulling te kunnen geven aan het nog lang genieten van wat het leven u te bieden heeft. Zoals u dat graag wenst. Tevredenheid en geluk liggen dicht bij elkaar en dat is wat we graag willen bereiken, dit ongeacht de persoon, overtuiging of geaardheid, met respect voor ieder individu. Want iedere mens is uniek.

Kamer van Koophandel: 
61411345
Rechtsvorm: 
Eenmanszaak
van € 8,95 tot € 13,95
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.