Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

TSN Thuiszorg: Personenalarmering

Met één druk op de knop zet u een alarm in werking en is hulp onderweg. Installeren is eenvoudig. We koppelen een alarmtoestel aan uw vaste telefoon. Cliënten dragen dan een losse alarmknop om hals of om pols, of als clip die wordt vastgeklikt aan de kleding.

  Direct naar TSN Thuiszorg: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Amersfoort, Annen, Apeldoorn, Appingedam, Assen, Barger-Compascuum, Bedum, Borger, Coevorden, De Wolden, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Eemsmond, Eext, Emmen, Emmer-Compascuum, Enschede, Erica, Exloo, Gieten, Groningen, Grootegast, Haarlem, Hardenberg, Haren, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand, Hoogezand-Sappemeer, Hooghalen, Hoogkerk, Klazienaveen, Klijndijk, Leens, Marum, Meppel, Middelstum, Midden-Drenthe, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Buinen, Norg, Odoorn, Onstwedde, Oude Pekela, Paterswolde, Peize, Rijssen, Roden, Rolde, Rotterdam, Sappemeer, Schoonebeek, Slochteren, Smilde, Stadskanaal, Ten Boer, Ter Apel, Tweede Exloermond, Tynaarlo, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Valthermond, Varsseveld, Veendam, Veenhuizen, Veenoord, Vlagtwedde, Vries, Westerveld, Winschoten, Winsum, Yde, Zeijen, Zuidbroek, Zuidhorn, Zuidlaren, Zwartemeer, Zwolle
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Voorwaarden

  Voor het aansluiten van personenalarmering betaalt u eenmalig aansluitkosten. Daarnaast betaalt u een vast bedrag per maand. De mogelijkheid bestaat dat een deel van de kosten van de personenalarmering
  wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer hierover bij uw tussenpersoon of zorgverzekeraar.

  TSN Thuiszorg

  TSN is al jaren een vertrouwd gezicht in de thuiszorg. We bieden verzorging en verpleging en diverse gemaks- en comfortdiensten. Ook kunt u bij TSN terecht voor personenalarmering. We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u zolang mogelijk thuis kunt wonen en vanuit uw vertrouwde plek deelneemt aan de samenleving. Er is geen fijnere plek dan thuis. Daar zijn wij er voor u. Altijd.

  Echte buurtgenoten
  TSN Thuiszorg is sterk in het bouwen aan en behouden van een leefbare wijk. Onze vaste teams kennen de buurt, spreken de taal en weten de weg. We begrijpen wat u nodig heeft en regelen zorg en ondersteuning die past. Dat doen we snel en goed; we zijn ervaren zorgverleners. We zetten slimme technologie in en organiseren ons werk efficiënt. Zo doen we meer met minder, zonder aan kwaliteit in te boeten. 

  Wij vinden dat zorg iets is van ons allemaal. Daarom hebben we goede afspraken met mantelzorgers, vrijwilligers en andere partijen die actief zijn in de wijk. Zo zijn we echte buurtgenoten en krijgt u steun en zorg die u verder helpt.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.