|  | 

Thuishotel: Professionele alarmopvolging

Professionele alarmopvolging houdt in dat een medewerker van Thuiszorg Zuidwest Friesland u komt helpen, als u op de alarmknop drukt. U bent hiermee verzekerd van deskundige en professionele hulp bij een alarm. Thuiszorg Zuidwest Friesland staat zeven dagen per week, dag en nacht voor u klaar. Een veilig en vertrouwd gevoel!

Snelle toegang tot uw woning
Om de medewerker van Thuiszorg Zuidwest Friesland op een eenvoudige en snelle wijze toegang te verschaffen tot uw woning is het Phoniro systeem of een sleutelkluis een vereiste.

Familie inlichten
Voor de medewerker is het van belang dat zij bij een oproep in noodsituaties namen en telefoonnummers van contactpersonen, bijvoorbeeld kinderen of familieleden kan vinden. Wij adviseren u dan ook om deze gegevens op een zichtbare plaats bij uw telefoon neer te leggen.

  Direct naar Thuishotel: Professionele alarmopvolging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  De Friese Meren, Súdwest Fryslân
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Voorwaarden

  Voor €21,- per jaar bent u abonnee van Thuishotel en ontvangt u korting op bijna alle diensten.

  Thuishotel

  Thuishotel is onderdeel van Thuiszorg Zuidwest Friesland en de Antonius Zorggroep. Het doel van Thuishotel is het bieden van een uitgebreid dienstenpakket.

  - Thuishotel sluit collectieve kortingsovereenkomsten met de dienstenaanbieders. Als Thuishotelabonnee profiteert u in de meeste gevallen van aantrekkelijke kortingen.
  - Thuishotel bemiddelt bij klachten waar u met de dienstverlener niet uitkomt.
  - Thuishotel staat voor solidariteit. Als abonnee maakt u mede mogelijk dat diensten waarvan sommige mensen afhankelijk zijn via Thuishotel worden aangeboden.

  Bij het bestellen van diensten, producten via Thuishotel bent u verzekerd van kwaliteit. Thuishotel selecteert de dienstverleners op kwaliteit en maakt jaarlijks nieuwe afspraken met de dienstverleners. De service wordt continu geevalueerd.

  Thuishotel is gevestigd in het Antoniusziekenhuis in Sneek

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.