|  | 

Thuishotel: Personenalarmering

Zelfstandig thuis wonen en toch hulp inroepen als dat nodig is. Met één druk op de knop kunt u 24 uur per dag hulp inroepen. Een veilig gevoel voor u en uw naasten.

De meldcentrale alarmeert de mensen die u heeft opgegeven voor alarmopvolging, bijvoorbeeld de buren, familie of vrienden.
Of maak gebruik van professionele alarmopvolging. De meldcentrale roept dan een medewerker van Thuiszorg Zuidwest Friesland op die naar u toe komt; 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week beschikbaar.

  Direct naar Thuishotel: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  De Friese Meren, Súdwest Fryslân
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  Voor het alarm is een vaste telefoonlijn nodig. Indien u kiest voor melding aan buren, familie of vrienden: Zij moeten binnen een straal van 15 km. wonen en overdag ,‘s avonds en ‘s nachts telefonisch bereikbaar zijn.

  Voor €21,- per jaar bent u abonnee van Thuishotel en ontvangt u korting op bijna alle diensten.

  Thuishotel

  Thuishotel is onderdeel van Thuiszorg Zuidwest Friesland en de Antonius Zorggroep. Het doel van Thuishotel is het bieden van een uitgebreid dienstenpakket.

  - Thuishotel sluit collectieve kortingsovereenkomsten met de dienstenaanbieders. Als Thuishotelabonnee profiteert u in de meeste gevallen van aantrekkelijke kortingen.
  - Thuishotel bemiddelt bij klachten waar u met de dienstverlener niet uitkomt.
  - Thuishotel staat voor solidariteit. Als abonnee maakt u mede mogelijk dat diensten waarvan sommige mensen afhankelijk zijn via Thuishotel worden aangeboden.

  Bij het bestellen van diensten, producten via Thuishotel bent u verzekerd van kwaliteit. Thuishotel selecteert de dienstverleners op kwaliteit en maakt jaarlijks nieuwe afspraken met de dienstverleners. De service wordt continu geevalueerd.

  Thuishotel is gevestigd in het Antoniusziekenhuis in Sneek

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.