Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Sensire personenalarmering

Met personenalarmering schakelt u via een zender om uw nek of pols direct hulp in. Een veilig idee, voor uzelf en voor uw omgeving. Heeft u direct hulp nodig? Met één druk op de knop krijgt u contact met een medewerker van de alarmcentrale van Sensire. Deze medewerker is goed verstaanbaar, waar u zich ook in huis bevindt. Er wordt onmiddellijk hulp ingeschakeld. De alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw oproep wordt dus altijd beantwoord.

Wie komt langs voor hulp?
Na uw oproep belt de alarmcentrale direct iemand uit uw omgeving, zoals uw kind, buurvrouw of vriend. Is niemand van uw contactpersonen beschikbaar? Dan komt meteen een zorgprofessional van Sensire langs. Het is ook mogelijk dat er in geval van alarm altijd een professional komt. U kunt daar zelf voor kiezen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Bij acute nood waarschuwt de alarmcentrale meteen de huisarts of een ambulance.

Betrouwbaar alarmeringstoestel
Het alarmeringstoestel is beveiligd tegen stroomuitval en storingen. Het is wel heel belangrijk dat uw telefoonverbinding goed werkt. Het toestel voert regelmatig zelf controles uit en geeft een signaal als er iets niet klopt. Het draadloze zendertje is licht en waterdicht. De zender heeft een bereik van 25 meter.

Het alarmsignaal gaat door muren en deuren heen, dus u kunt zelfs vanuit uw tuin of vanaf het balkon alarm slaan. Na installatie is het systeem gelijk klaar voor gebruik. U krijgt een duidelijke instructie met proefalarm, zodat u precies weet hoe alles in z’n werk gaat.

Vaste telefoonlijn of mobiel
Voor personenalarmering kunt u eenvoudig gebruikmaken van uw vaste telefoonaansluiting. Heeft u geen vaste telefoonlijn? Er is ook een mobiel alarmtoestel beschikbaar met simkaart. Gebruik van een mobiel alarmtoestel is wel wat duurder dan personenalarmering via de vaste telefoonaansluiting.

  Direct naar Sensire personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Aerdt, Angerlo, Azewijn, Babberich, Beek-Ubbergen, Berkelland, Braamt, Broek, Bronckhorst, Didam, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Etten, Gendringen, Giesbeek, Greffelkamp, Groessen, Heeg, Herwen, Holthuizen, Kilder, Lathum, Lengel, Lobith, Lochem, Loerbeek, Loil, Megchelen, Montferland, Netterden, Nieuw- Dijk, Nieuw- Wehl, Ooij, Oost Gelre, Oud- Dijk, Oud Zevenaar, Oude IJsselstreek, Pannerden, 's-Heerenberg, Spijk, Spijkenisse, Stokkum, Tolkamer, Tuindorp, Ulft, Varsselder, Vethuizen, Wehl, Westervoort, Wijnbergen, Winterswijk, Zeddam, Zevenaar, Zutphen
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Kwaliteitslabels
  • WDTM

   Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

  Medisch Service Center Sensire

  Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij u thuis of in een van onze woonzorgcentra. Wij helpen u gezond te blijven, beter te worden of te leven met zorg. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat gewend bent.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.