Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Sensara HomeCare

Sensara HomeCare is er voor u als alleenwonende oudere. Samen met uw kinderen en vrienden wilt u ervoor zorgen zo lang mogelijk op een veilige manier in uw eigen huis te kunnen blijven wonen. Daar helpen wij u graag bij. Sensara HomeCare is een makkelijk te gebruiken online leefstijlmonitor die uw kinderen, vrienden of buren waarschuwt mocht er iets aan de hand zijn.

Een oogje in het zeil dat u helpt zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen. Voor uw geliefden is Sensara HomeCare de makkelijkste manier om tóch voor u te zorgen als zij niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Sensara HomeCare attendeert u ook op mogelijke gezondheidsrisico’s zoals toenemend valgevaar of kans op uitdroging in de zomer. Vroegtijdig signaleren van dergelijke risico’s geeft u de mogelijkheid om te voorkomen in plaats van te genezen.

Hoe Sensara HomeCare werkt
Sensara HomeCare is makkelijk te installeren en te gebruiken. Het maakt een duidelijk overzicht van de dagelijkse activiteiten die je in een veilige app kan zien. De intelligente software leert uw dagelijks patroon herkennen en slaat alleen alarm als dat écht nodig is, hierdoor worden uw kinderen, vrienden of buren zo min mogelijk belast.

Respect voor uw privacy. Bij ons geen camera’s of microfoons, gewoon discrete draadloze bewegingssensoren, een verbinding naar ons systeem én een alarmknop als u direct hulp nodig heeft. Het is uw leven dus u bepaalt in ons systeem wie welke informatie mag ontvangen. Sensara hanteert de hoogste standaarden ten aanzien van privacy en internet security, een veilig gevoel.

  Direct naar Sensara HomeCare

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Eenmalige kosten
  € 149,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Aanvullende functionaliteiten
  Dwaaldetectie, Valdetectie, Inactiviteitenalarm

  Sensara

  15 jaar geleden startte TNO het onderzoek naar het ondersteunen van ouderen door middel van slimme sensoren. Kwetsbare ouderen de regie over hun eigen leven zo lang mogelijk laten behouden: vrijheid, zelfstandigheid en privacy, dat was het doel. In het grootschalige Europese Rosetta project is de voorloper van Sensara voor het eerst getoetst in de markt. Onze CTO Irek Karkowski gaf vanaf het begin leiding aan het team. Het jarenlange onderzoek en de praktijkervaring onderscheiden ons in de markt.

  In 2013 is Sensara ontstaan als spin-off van TNO om met de opgedane wetenschappelijke kennis producten voor de zorgmarkt en de particuliere markt te maken. Sensara biedt oplossingen voor particulieren zonder zorg, gemeentes ter ondersteuning van de WMO, ouderen met zorg en voor verpleeghuizen. Onze innovatieve oplossingen maken kwaliteit van leven en goede zorg voor iedereen bereikbaar.

  € 14,95
  per maand
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.