|  | 

Seniorenalarm met ledenvoordeel

Met een seniorenalarm is er altijd hulp binnen handbereik. Met één simpele druk op de knop komt u in contact met een verpleegkundige. Dit zorgt voor een veilig gevoel als u bijvoorbeeld alleen woont. Als lid van Kruiswerk ontvangt u korting op de aansluitkosten van het alarmeringstoestel.

Hulp in de buurt met seniorenalarm
Wanneer u het een angstig idee vindt dat er geen hulp in de buurt is, bijvoorbeeld door uw leeftijd, ziekte of handicap, dan kan een personenalarmering uitkomst bieden. Als er iets gebeurt, hoeft u alleen maar op de alarmknop te drukken. Na het indrukken van de alarmknop ontstaat een spreek-/luisterverbinding met de verpleegkundige. U vertelt wat er aan de hand is en de verpleegkundige kan direct hulp inschakelen als dit nodig blijkt.

Werkwijze seniorenalarm
Het seniorenalarm wordt geleverd door Sensire. U ontvangt het alarmeringstoestel thuis. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u alleen een stopcontact en een vaste telefoonaansluiting nodig. Bij het alarmeringstoestel zit een draadloos zendertje met een alarmknop. Dit zendertje draagt u bij u, bijvoorbeeld als ketting of om uw pols. Op die manier kunt u altijd hulp inroepen, waar u ook bent. 

Kosten seniorenalarm 
Een aantal gemeenten en zorgverzekeraars biedt tegemoetkomingen voor de kosten van een seniorenalarm, meestal op basis van een medische indicatie. Het is raadzaam om dit van tevoren even na te vragen bij uw gemeente of verzekeraar. De kosten van een seniorenalarm bestaan uit eenmalige en maandelijkse kosten. Bekijk via de site van Kruiswerk een compleet overzicht van de kosten voor een senioren alarm. 

Ledenvoordeel: 
Als lid van Kruiswerk ontvangt u € 20,- korting op de aansluitkosten van het alarmeringstoestel en betaalt u € 59,50 in plaats van € 79,50 (niet-ledenprijs).

Aanvragen seniorenalarm
Personenalarmering is aan te vragen door iedereen in de regio Oost-Gelderland. U heeft dus geen indicatie nodig.

  Direct naar Seniorenalarm met ledenvoordeel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Borculo, Bronckhorst, Doetinchem, Lienden, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, 's-Heerenberg, Ulft, Voorst, Winterswijk, Zutphen
  Eenmalige kosten
  € 59,50
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning

  Kruiswerk Achterhoek en Liemers

  Kruiswerk is de onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek en Liemers. Eén adres voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij richten ons primair op aanvullende zorg en diensten om onze leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Wij zijn uw onafhankelijke gids in de zoektocht naar de best passende zorg en ondersteuning in uw regio. Met als belangrijkste doel: de belangen van onze leden te behartigen.

  Statutaire naam: 
  Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers
  Kamer van Koophandel: 
  40124612
  Rechtsvorm: 
  Vereniging
  € 22,95
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.