|  | 

RSVO: Personenalarmering

RSVO: PersonenalarmeringEen gerust gevoel. Voor ouderen. Voor de familie. Keuze tussen slim, mobiel en standaard alarm. Keuze tussen eigen contactpersonen en de thuiszorg als hulpverleners. Geadviseerd door veel zorgverzekeraars Onze monteur installeert en legt uit.

  • Voor ouderen
  • Voor de familie
  • Voor organisaties
Direct naar RSVO: Personenalarmering
personenalarmering RSVO: Personenalarmeringpersonenalarmering RSVO: Personenalarmeringpersonenalarmering RSVO: Personenalarmeringpersonenalarmering RSVO: Personenalarmering

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Voorwaarden

Geen borg en maandelijks opzegbaar.

Kwaliteitslabels
  • WDTM

    Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

RSVO Alarmering

RSVO-alarmering wil door de inzet van technologie aanvullen wat mantelzorgers en professionele hulpverleners niet kunnen: altijd aanwezig en alert zijn. Wij willen u een gerust gevoel geven doordat bij nood altijd snel hulp kan worden ingeschakeld: door eigen hulpverleners of door thuiszorgmedewerkers. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige technologie die wij combineren met preventieve monitoring. Met onze uitstekende storingsdienst en onze samenwerking met een alarmcentrale die uitsluitend werkt met BIG-geregistreerde zorgprofessionals willen wij bijdragen aan gemoedsrust van alle betrokkenen.

Kamer van Koophandel: 
41193638
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.