|  | 

RED Personenalarmering

Wilt u graag het langer thuis wonen stimuleren zodat ouderen met een veilig gevoeg in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen? Dan heeft RED een aantal oplossingen waarmee hulp op afstand met 1 druk op de knop is ingeschakeld. Deze persoonsalarmering kan door middel van een halszender of polszender gedragen worden.

Altijd een peroonlijk alarm bij u dragen met de persoonsalarmering van RED.
Voor een persoonlijk advies op maat helpen we u graag verder en maken we het langer thuis wonen gemakkelijk!

  Direct naar RED Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Kwaliteitslabels
  • WDTM

   Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

  Polvo bv

  Wij zijn dé specialist als u het heeft over gereedschappen, hang- en sluitwerk, PBM en ijzerwaren. Alles om u als klant zo goed mogelijk te ondersteunen in uw project en daarbij het grootste assortiment te bieden.

  Kamer van Koophandel: 
  20130799
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.