|  | 

RAZ: Professionele zorgopvolging

Wie staan er bij u voor de deur wanneer u hulp nodig heeft? De professionele zorgverleners van RAZ!
Wanneer u in nood bent en niet in staat om hulp te roepen, drukt u op de alarmknop van uw pols- of halszender. De centralist van Vérian beoordeelt dan welke vorm van zorgopvolging nodig is. Daarna worden de professionele zorgverleners van RAZ ingeschakeld.

  Direct naar RAZ: Professionele zorgopvolging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Bosch en Duin, Franeker, Huis Ter Heide, Leiden, Oss, Utrecht, Valkenburg, Wijk bij Duurstede
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Voorwaarden

  RAZ maakt geen gebruik van sleuteladressen of contactpersonen maar zet direct zorgverleners in. U bent dus niet afhankelijk van familieleden en/of buren. Om snel zorg te kunnen leveren is een sleutelkastje vereist, zodat de aanrijtijd minimaal is. U kunt bij RAZ een sleutelkluisje huren voor € 7,60 per maand. Het plaatsen van de kluis bedraagt € 35 per uur. Het demonteren eveneens.

  Tarieven
  RAZ rekent voor de inzet van een professionele zorgverlener € 15,50 per kwartier. Er wordt minimaal één uur in rekening gebracht

  Zorgorganisatie RAZ

  Zorgorganisatie RAZ (Residentiële en Ambulante Zorg) valt onder ECR en verleent zorg en service aan bewoners en gasten van ECR-locaties. Met deze diensten kunnen ouderen op Eigen Wijze ouder worden. RAZ is een AWBZ-erkende zorgorganisatie en heeft een HKZ-certificering. Onze medewerkers zijn ervaren en gediplomeerd.

  ECR
  ECR biedt woonzorgvoorzieningen waar bewoners wonen met service en zorg van RAZ. In de woonzorgvoorzieningen kunnen bewoners, alleen of samen, oud worden. Het maakt niet uit hoeveel zorg er nodig is. Op elke ECR-locatie zijn daarnaast zorghotelstudio’s aanwezig. Gasten kunnen hier tijdelijk verblijven en krijgen de zorg die ze nodig hebben.

  van € 62,00 tot € 124,00
  per maand
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.