|  | 

Q-thuis voor gemak, comfort & veiligheid

Q-thuis maakt gebruik van de spraakgestuurde Google Home speaker die eind 2018 op de markt is gebracht. De speaker biedt de gebruiker een scala aan praktische en vermakelijke toepassingen. Q-thuis combineert al deze mogelijkheden met een geheel nieuwe vorm van personenalarmering die ideaal is voor de moderne “ jongere oudere”, die geheel zelfstandig is, maar wel het veilige gevoel wil hebben dat er hulp kan worden ingeschakeld als dat nodig mocht zijn.

In geval van een calamiteit kan de gebruiker door een stemcommando te geven aan de Google Home, de hulp inroepen van kinderen, mantelzorgers, maar ook een professionele meldkamer (optioneel). De melding gebeurt in de vorm van een SMS en een e-mail.
Bovendien wordt de gebruiker verzocht zich elke dag even te melden om de contactpersonen te laten weten dat alles in orde is. Als de gebruiker geen melding doet op de afgesproken tijd, gaat ook dan een waarschuwing naar de contactpersonen.

  Direct naar Q-thuis voor gemak, comfort & veiligheid

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Aanvullende functionaliteiten
  Inactiviteitenalarm
  Voorwaarden

  De gebruiker moet over een smartphone of tablet beschikken en een goede wifi-verbinding hebben.
  Leverbaar in Nederland (excl. de waddeneilanden).

  Weer Thuis

  Mag ik mij even voorstellen?
  Mijn naam is Wilma van Hal en ik ben de stuwende kracht achter Weer Thuis. Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en een passie voor mensen, weet ik precies wat er nodig is om complexe trajecten op een professionele, maar ook menselijke manier te begeleiden.

  Ik heb diverse inkoopfuncties gehad en heb daardoor een uitgebreideervaring in onderhandelingsprocessen. Ik beschik over de diploma’s Nevi I en II, en Makelaar-Taxateur onroerende zaken. Organiseren zit mij in het bloed, en ik heb mijn sporen verdiend in de organisatie van diverse multidisciplinaire activiteiten, zowel nationaal als internationaal.

  Waar nodig zal ik de hulp inroepen van gekwalificeerde professionals of bedrijven die elk hun eigen expertise hebben.
  Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste ondersteuning.

  Kamer van Koophandel: 
  67865739
  € 13,95
  per maand
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.