|  | 

Professionele alarmopvolging

U bent gehecht aan uw huis en wilt daar graag blijven wonen. De zekerheid dat er bij een noodgeval dag en nacht hulp nabij is, is een geruststellend idee. Zorggroep Maas & Waal zorgt dat er met één druk op de knop snel een verpleegkundige bij u thuis is. Een veilig gevoel!

  Direct naar Professionele alarmopvolging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beneden-Leeuwen, Beuningen, Druten, Ewijk, Nijmegen, West Maas en Waal
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Thuiszorgorganisatie

  Zorggroep Maas & Waal

  Cliënten die wel-zijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt.
  Dat is in de kern het doel van ons werk als zorggroep Maas & Waal.

  Met zes zorglocaties en een zMW Thuiszorg- en Behandelteam zijn wij stevig verankerd in de regio, zijn wij ‘zeker en dichtbij’. Wij realiseren voor u de voorwaarden om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen wat u nog wilt doen. Daarnaast ondersteunen wij u in wat niet of minder makkelijk gaat. We kijken daarbij ook naar uw netwerk, de mensen om u heen.

  Uw welbevinden zien wij namelijk als het resultaat van samenspel. Van ons als professionals en vrijwilligers, en ook van mantelzorgers, familieleden, vrienden en kennissen. Samen streven wij naar het verlichten van uw ongemak, naar comfort en ook naar het behouden van wat u nog zelf kunt doen. Zodat u zo lang mogelijk uw leven kunt leiden zoals u dat graag doet.

  Zorggroep Maas & Waal is aangesloten bij ActiZ, landelijke organisatie van zorgondernemers. Als lid van ActiZ voldoen wij aan de normen voor Verantwoorde Zorg. We leveren goede kwaliteit en zijn daar transparant over.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.