|  | 

Professionele alarmopvolging

U wilt zo lang mogelijk op uzelf blijven wonen, maar stel dat er iets gebeurt? Dan is het goed om te weten dat u een abonnement kunt nemen op de professionele alarmopvolging van Zorggroep Drenthe. U krijgt hiervoor een alarmkastje aan de muur, samen met een polszender. Een druk op de knop en u heeft binnen enkele minuten contact met een gekwalificeerd medewerker van Zorggroep Drenthe. Zo is hulp dichtbij.

Wij zorgen er voor dat u, als er zorg nodig is of in een noodsituatie, snel hulp krijgt van een van onze verpleegkundigen of verzorgenden.

De alarmering komt rechtstreeks op de telefoon van onze eigen medewerkers, die u persoonlijk zorg verlenen.  Hiermee onderscheiden wij ons van zorgaanbieders die werken met callcenters, die veelal eerst familie of buren ingeschakelen om te kijken wat er aan de hand is.

Professionele alarmopvolging werkt op zowel een analoge telefoonaansluiting als ook op een digitale aansluiting (zoals internet plus bellen) en in de meeste gevallen op glasvezel.

Wilt u direct personenalarmering aanvragen?
Dan kunt u het aanmeldingsformulier downloaden op de site van Zorggroep Drenthe.

  Direct naar Professionele alarmopvolging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Assen, Beilen, Eelde, Midden-Drenthe, Noordenveld, Roden, Rolde, Tynaarlo, Zuidlaren
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk

  Zorggroep Drenthe

  U wilt zelfstandig en prettig wonen, in een omgeving waar u zich veilig en vertrouwd voelt, met de juiste service en zorg binnen handbereik. Bij Zorggroep Drenthe kan dat. Of u nu in uw eigen huis woont of in een van onze woonzorgcentra, wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. U kunt bij ons terecht voor verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg. Daarnaast bieden we verschillende services die het leven comfortabeler maken.

  Zorggroep Drenthe is een toegewijd partner op het gebied van ouderen- en thuiszorg in Drenthe. Onder Stichting Zorggroep Drenthe Holding vallen de volgende stichtingen:

  • Stichting Zorggroep Drenthe
  • Stichting Zorggroep Drenthe Thuis
  • Stichting Zorg aan Huis Groningen
  • Stichting Zorg aan Huis Friesland.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.