|  | 

Professionele alarmering

Lekker zelfstandig blijven wonen voelt pas écht goed als u zich veilig weet. Ouderdom komt nu eenmaal vaak met gebreken, dus heeft u misschien een extra hulpmiddel nodig om voor dat veilige gevoel te zorgen. Bij Zorgcentra De Betuwe kunt u een abonnement afsluiten voor professionele alarmhulp thuis. Met een simpel alarmknopje om uw hals of pols kunt u zo met een veilig gevoel heerlijk in uw eigen huis blijven wonen.

Het systeem werkt heel eenvoudig. U draagt een halszender of polsband. Gebeurt er onverwacht iets – u valt of u heeft zich verwond – dan maakt u met één druk op de knop contact met een alarmcentrale. Zij zorgen ervoor dat er snel hulp is. Dat kan iemand zijn uit uw eigen netwerk of een professional van Zorgcentra De Betuwe, de huisarts of een ambulance. Voor de nieuwe signaleringsfunctie heeft u een internetverbinding nodig.

Sleutelkluis
U kunt ook een sleutelkluis laten installeren (meeberekend voor vergelijking prijzen op Alleszelf.nl), zodat een of hulpverlener uw woning binnen kan wanneer u zelf niet in staat bent de deur te openen. Zorgcentra De Betuwe werkt met de Clavisio: een sleutelkluis met een politiekeurmerk.

Voor wie, hoe en waar?
Personenalarmering is iets voor u als u een beetje extra veiligheid wilt creëren. U heeft geen verwijzing nodig en betaalt alleen abonnementskosten. Deze dienst is beschikbaar in de gemeenten Buren, Culemborg, Neder-Betuwe en Tiel.

  Direct naar Professionele alarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel
  Eenmalige kosten
  € 148,55
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Voorwaarden

  Kosten
  De kosten voor professionele alarmering bestaan uit maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor apparatuur (aanschaf, onderhoud, aan- en afsluitkosten) en uit kosten voor de beschikbaarheid van deskundig personeel. De actuele prijzen vindt u in onze tarievenlijst.

  Abonnement 
  Alarmering, apparatuur (via vaste telefoon) € 16,95 per maand 
  Alarmeringsabonnement (mobiele telefoon) € 19,90 per maand
  Alarmering, opvolging € 8,60 per maand
  Huur sleutelkluis € 2,60 per maand
  Extra halsketting € 3,05 per maand

  Alarmering, aansluitkosten (binnen 5 dagen) € 64,20 eenmalig 
  Alarmering, aansluitkosten spoed € 118,47 eenmalig 
  Montage gecertificeerde sleutelkluis € 84,35 eenmalig 
  Montage sleutelkluis spoed meerprijs € 59,90 eenmalig 
  Verwijdering sleutelkluis € 72,10 eenmalig 
  Reparatie storing veroorzaakt door klant € 72,10 per uur 
  Voorrijdkosten reparatie storing veroorzaakt door klant € 48,90 per bezoek
  Vervangen halszender of halsketting indien kwijtgeraakt € 150,00 eenmalig

  Regelingen

  Veel zorgverzekeraars hebben een vergoedingsregeling voor deze vorm van alarmering in hun pakket. Het is afhankelijk van uw polisvoorwaarden of u in aanmerking komt voor vergoeding. Soms moet in het bezit zijn van een medische machtiging. Deze kunt u aanvragen bij uw huisarts. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor uw persoonlijke situatie.

  Daarnaast kunt u de kosten voor de alarmering opvoeren bij uw jaarlijkse belastingaangifte. Hebt u een minimaal inkomen, wellicht heeft u recht op een tegemoetkoming van uit een subsidieregeling van de gemeente.

  Zorgcentra De Betuwe

  Al meer dan 50 jaar bieden wij ouderenzorg in het Rivierengebied. Onze wortels liggen in de lokale woon-zorgcentra en de laatste jaren hebben we ons doorontwikkeld tot een eigentijdse en tikkeltje eigenwijze (thuis)zorg- en welzijnsorganisatie voor senioren in de regio.

  Met meer dan 600 betrokken vrijwilligers en 800 goed opgeleide medewerkers zijn we een relatief kleine organisatie die passende oplossingen en eerlijke antwoorden geeft op vragen van cliënten en belanghebbenden.

  Wij ondersteunen ouderen en bieden in overleg passende thuiszorg en andere oplossingen zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Van dagbesteding tot dagelijkse Wondverzorging, van Logopedie tot Revalidatie na een operatie. En wanneer zelfstandig wonen niet meer tot de mogelijkheden behoort, dan kunnen ouderen bij ons ook terecht om veilig en beschermd te wonen, al dan niet in combinatie met zorg.

  Kortom, wij zijn specialist ouderenzorg en bieden de beste kwaliteit voor een realistische prijs.

  van € 25,55 tot € 28,50
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.