|  | 

Persoonsalarmering

Wanneer u zich onveilig voelt of onwel wordt, dan is het een fijn gevoel dat hulp bereikbaar is met een simpele druk op de knop. Met dit alarmsysteem heeft u altijd de zekerheid dat u snel gehoord en geholpen wordt.

Persoonsalarmering van Participe Amstelland is er voor mensen die veilig thuis willen wonen en daarbij voor zichzelf en hun omgeving de zekerheid willen dat hulp bij nood wordt ingeschakeld.

 • HKZ gecertificeerd

  Direct naar Persoonsalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Aanvullende functionaliteiten
  Kan gedragen worden onder de douche

  Participe Amstelland

  Participe Amstelland is een organisatie voor maatschappelijke dienstverlening en welzijnswerk in de regio Amstelland. Onze professionals begeleiden mensen op basis van hun talenten en mogelijkheden.

  Inclusieve samenleving
  Participe Amstelland gelooft in het tot stand brengen van een inclusieve samenleving. Een inclusieve samenleving is een samenleving waar iedereen tot zijn recht komt en meedoet op basis van gelijkwaardig en gebaseerd op aanwezige talenten. Wij proberen enerzijds om mensen door een moeilijke levensfase te leiden en anderzijds krachten vanuit de samenleving te benutten om dit leerproces versterken. 

  Samen
  Om dit te bereiken zien we dat er in regio Amstelland behoefte is aan professionals, die bewoners versterken op individueel, groeps-, wijk- en gemeentelijk niveau. Hoezeer ook wij wensen dat mensen vooral zelfstandig participeren, is in dit proces professionele ondersteuning soms nodig. Participe Amstelland biedt deze ondersteuning. Wij werken graag en goed samen met de collega's uit de verpleeg- en zorgsector, de thuiszorg, woningbouwverenigingen, WMO-loketten en GGZ. Bovendien realiseren we goede resultaten door intensief samen te werken met onze vrijwilligers en stagiairs. 

  Kamer van Koophandel: 
  34268813
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  van € 6,25 tot € 41,60
  per maand
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.