|  | 

Persoonsalarmering M-Alert

Dag en nacht hulp in noodsituatie: een veilig gevoel!
Als u alleen woont, ziek bent of de kans loopt gauw te vallen en plotseling hulp nodig heeft, dan is het fijn wanneer u snel iemand kunt bereiken. Na aanvraag neemt een van onze speciaal hiervoor opgeleide vrijwilligers contact met u op voor een intake gesprek.

U ontvangt van onze partner M-Alert een alarmtoestel dat naast uw telefoon geplaatst wordt. Daarbij ontvangt u een alarmknop die u om uw hals,of pols draagt of aan uw kleding kunt bevestigen.Met een druk op de knop weet de medewerker van de alarmcentrale direct wie er aan de lijn is. Bent u in staat om te communiceren dan zal in overleg met u besproken worden welke hulp er ingezet wordt, zo niet dan beslist de medewerker zelf.

Welke hulp wordt er ingezet?
Vooraf geeft u drie sleuteladressen op van kennissen, familie of buren. Deze personen moeten in het bezit zijn van uw huissleutel en bij u in de buurt wonen. In noodsituaties worden zij benaderd om hulp te verlenen. Heeft u geen bekenden in de buurt of is het om een andere reden niet mogelijk deze in te schakelen dan kunt u zelf ook de achterwacht van uw thuiszorgorganisatie inschakelen.

Het alarmapparaat werkt het beste bij een analoge telefoonlijn. Bellen via digitale lijnen (via de computer) werkt niet bij stroomstoring of onderhoud en is dus niet 100 % gegarandeerd

Kosten:

 • De kosten van het alarm bedragen € 15,25 per maand.
 • Als u verzekerd bent bij Zorg & Zekerheid én u heeft een medische indicatie van de huisarts bedraagt uw eigen bijdrage €6,00 per maand. 
 • Niet verzekerd bij Zorg en Zekerheid en wel een medische indicatie van de huisarts? Lees op onze site wat uw mogelijkheden zijn.
 • De plaatsingskosten zijn eenmalig € 70,-. Bent u verzekerd bij Zorg en Zekerheid dan betaalt u geen plaatsingkosten, ongeacht de indicatie.
 • Maakt u gebruik van de achterwacht van de thuiszorg, dan brengen zij u deze kosten in rekening. 

  Direct naar Persoonsalarmering M-Alert

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Teylingen
  Eenmalige kosten
  € 70,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie

  Welzijn Teylingen

  Welzijn Teylingen is een welzijnsorganisatie en is er voor alle inwoners van Teylingen. Ons doel is het welzijn binnen Teylingen te bevorderen. Dit doen wij door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning. Samen met u willen wij actief werken aan een levendige buurt.
  Wij verbinden mensen en organisaties met elkaar. Wij zien graag dat mensen binnen hun eigen gemeente of buurt elkaar ontmoeten, leren kennen en iets voor elkaar kunnen betekenen. Veel ondersteuning wordt daarom door vrijwilligers geleverd.
  Belangrijke onderwerpen in ons werk zijn buurtwerk, zelfstandig (blijven) wonen, ontmoeting, mantelzorg, geldzaken en vrijwilligerswerk.

  van € 6,00 tot € 15,25
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.