|  | 

Personenalarmering

Is er iets aan de hand? Voelt u zich niet goed? Onwel geworden? Gevallen? Druk op de knop en binnen een paar tellen heeft u contact met een hulpverlener. Zo nodig is binnen een paar minuten hulp onderweg. Zorg en Service Personen Alarmering zorgt voor meer zorg en minder zorgen. Dankzij een slim kastje is hulp slechts een drukknop verwijderd.

Zo kunt u langer zelfstandig blijven en de regie over uw eigen leven behouden. Onafhankelijk, in uw eigen omgeving. Zonder zorgen over uw gezondheid. Maar met alle hulp die nodig is.

Hoe werkt het?
Om uw pols of om uw hals draagt u een alarmknop. Dat is een kleine, handzame en gemakkelijk bedienen drukknop. Ook op andere plekken – bij het bed, in de keuken, in de badkamer – kunnen voorzieningen worden getroffen. Al die voorzieningen zijn gekoppeld aan een alarmmelder.

Alarmmelder
Die alarmmelder staat op een centrale punt in huis. Via de telefoonlijn staat u in direct contact met de centrale. Daar zit 24 uur per dag en zeven dagen per week deskundige verpleeghulp klaar. Alles in orde? Dan gebeurt er niks. Per ongeluk op de knop gedrukt? Geen probleem. Maar is er echt iets aan de hand? Dan heeft u direct deskundige hulp aan de lijn. Dan treedt ogenblikkelijk de hulpverlening in werking. En in ernstige gevallen zijn de hulpdiensten direct onderweg en binnen paar minuten ter plekke.

Druk op de knop
In een noodsituatie hoeft u alleen maar op de alarmknop te drukken. De alarmmelder treedt volledig automatisch in contact met de meldbank. Uw alarm wordt ontvangen door het verpleegkundig personeel van de meldbank. Via de alarmmelder kunnen zij met u praten en u met hen. Zelfs bent u een aantal meters van de alarmmelder verwijderd. En bent u niet in staat om te praten? Ook dan treedt het systeem automatisch in werking.

Telefoonnummers
De meldbank ziet op dat zelfde moment een aantal gegevens, waaronder uw medische informatie en belangrijke telefoonnummers. Deze telefoonnummers heeft u zelf opgegeven. Dat kunnen nummers zijn van kinderen, familie, buren of vrienden. Soms ook van de huisarts of de thuiszorg. De meldbank blijft bellen totdat er iemand naar u toe komt. De meldbank regisseert en organiseert de hulp. Totdat de problemen zijn opgelost en de juiste hulp is geboden.
 
Privacy
Dankzij de personenalarmering op afstand te volgen. En toch is uw privacy optimaal gewaarborgd. Uw gegevens worden alleen zichtbaar in geval van een oproep. En alleen deskundige hulpverleners krijgen uw gegevens onder ogen. Uw persoonlijke gegevens nemen wij uitermate serieus. Alleen in geval van nood wordt gebruik van informatie waartoe u ons zelf toegang heeft gegeven. Er kan alleen contact worden opgenomen wanneer u zelf de alarmknop indrukt. De meldbank kan u nooit via deze apparatuur afluisteren.

Met een druk op de knop…
Zorg is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Op afstand, maar toch dichtbij. Is hulp niet nodig, dan geniet u alle vrijheid. Maar is hulp wel nodig dan geniet u alle zorg en aandacht. Buiten de standaard alarmmelder en alarmknop zijn er extra opties nodig, die allemaal op uw alarmmelder aangesloten kunnen worden. Zoals een rook- en gasmelder, val- en dwalingsdetectie en inbraakbeveiliging. Tegelijk wordt automatisch uw conditie bijgehouden. Worden uw bewegingen geregistreerd en worden verdachte omstandigheden gesignaleerd. In geval van twijfel wordt automatisch contact opgenomen. Dat geeft een gevoel van rust, veiligheid, zekerheid en zelfstandigheid.

Blijf vertrouwen op uzelf, op de hulp, op de toekomst
Vanaf € 20,- per maand heeft u een volledige alarmeringsoplossing. De kosten kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

  • meer zorg
  • minder zorgen
  • veilig vertrouwd thuis
Direct naar Personenalarmering

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Inactiviteitenalarm

Zorg en Service Personenalarmering

€ 20,00
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.