|  | 

Personenalarmering

Wilt u snel iemand kunnen alarmeren, bijvoorbeeld als u valt? Dan kunt u gebruik maken van de personenalarmering van de Wulverhorst. Hiermee kunt u in noodsituaties met een druk op de knop van een zender om uw hals of pols alarm slaan. De alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor inwoners van Oudewater en omgeving.

Het alarm werkt tot 25 meter in de omtrek van het huis van de gebruiker. Via een telefoonverbinding informeert de Wulverhorst naar de situatie, waarna indien nodig professionele hulp snel ter plaatste kan zijn. Als er geen contact wordt verkregen met de telefoon bezoekt een thuiszorgmedewerker u. In noodgevallen wordt uiteraard direct uw huisarts of een ambulance gewaarschuwd.

  Direct naar Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Diemerbroek, Hekendorp, Hoenkoop, Oudewater, Papekop, Polsbroekerdam, Ruigeweide, Snelrewaard, Willeskop
  Eenmalige kosten
  € 75,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Thuiszorgorganisatie

  De Wulverhorst

  De Wulverhorst is een kleinschalig woonzorgcentrum in de gemeente Oudewater en bestaat sinds 1971. De Wulverhorst biedt zowel intramurale als extramurale zorg; thuiszorg en huishoudelijke verzorging. Ook voor activiteiten en dagbesteding kan men terecht in de Wulverhorst. De keuken van de Wulverhorst levert naast maaltijden ook maandelijks aanschuifdiners in de regio. Deze diensten zijn niet alleen belangrijk voor het totale dienstenaanbod van de Wulverhorst, maar essentieel voor het verlenen van zorg dichtbij en binnen de Oudewaterse gemeenschap.

  De Wulverhorst is de enige aanbieder van residentiele zorg binnen de VVT in Oudewater en heeft een erkenning voor verblijf met en zonder behandeling en daarnaast een BOPZ toelating. De Wulverhorst verleent haar diensten ook buiten haar complex; in de wijk en alle woongemeenschappen van de gemeente Oudewater. De Wulverhorst is zowel intramuraal als extramuraal in het bezit van een Gouden Keurmerk van Perspekt. Daarnaast bezit de Wulverhorst over een keurmerk gecertificeerd door HCN (HACCP).

  De Wulverhorst maakt deel uit van Stichting Ouderenzorg Oudewater. Doel van de stichting is, om aan allen en aan alle inwoners van Oudewater en omstreken, die dat behoeven, zorg te leveren, op algemene grondslag, met respect en waarborging van ieders levensovertuiging, onafhankelijk van ras of geslacht. De stichting heeft mede ten doel het (doen) verlenen van maatschappelijke ondersteuning in de ruimste zin des woords. De stichting heeft niet ten doel het maken van winst noch zullen haar feitelijke activiteiten zijn gericht op het maken van winst.

  Statutaire naam: 
  Woon- en Zorgcentrum de Wulverhorst
  Kamer van Koophandel: 
  41178066 - 000031454275
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  van € 27,50 tot € 32,50
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.